Miercuri,
16.06.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Concursul Sibiu Jazz Festival se amână „datorită instabilității politice”

Concursul Sibiu Jazz Festival se amână „datorită instabilității politice”

Datorită instabilității politice, concursul Sibiu Jazz Festival se amână și se va desfășura în perioada 27-29 octombrie. Dacă data limită în care se puteau trimite materialele legate de înscriere era 13 martie, acum s-a prelungit până pe 18 septembrie.

Sibiu Jazz Festival este cel mai vechi festival de acest gen din țară și unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume, motiv pentru care Sibiul a fost declarat, încă din anii ’80, „Capitala Jazzului” din România. Pe plan mondial, sunt rare festivalurile de gen, care se pot mândri cu o istorie de peste patru decenii, când însăși existența acestei muzici abia depașește un secol.

Deoarece nu s-a stabilit încă bugetul, organizatorii au fost nevoiți să amâne perioada în care se va desfășura concursul. „Suntem nevoiți să facem această schimbare, întrucât, datorită instabilității politice, s-a întârziat foarte mult confirmarea bugetului aferent acestui proiect”, transmit organizatorii. Mai multe despre regulament, găsiți aici. Înscrierea în concurs se face online, la următorul  link, până pe 18 septembrie.

Vizualizari: 1029

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, tocmai acum, cand pana si străinii au inceput a protesta prin "cultura"?... Dați-o încolo de "treaba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus