Luni,
10.05.2021
Cer Senin
Acum
7°C

De la 1 martie programările pentru permisele auto se fac online

De la 1 martie programările pentru permisele auto se fac online

Prefectura Sibiu anunță miercuri că toți sibienii care doresc preschimbarea permisului de conducere începând cu data de 1 martie este necesar să se programeze online.

Serviciul este disponibil pe website-ul Instituţiei Prefectului, www.prefecturasibiu.ro, la Secţiunea  Permise şi Înmatriculări, rubrica Programări Online.

De asemenea, şi cei care solicită autorizarea provizorie pentru circulaţie a autovehiculelor („numerele roşii”) se vor putea programa online începând cu 1 martie. Până în prezent, sibienii au avut posibilitatea să se programeze online numai pentru operaţiunea de înmatriculare a unui autovehicul, disponibilă pe portalul Instituţiei Prefectului de la data de 1 februarie.

„Sibienii au fost foarte receptivi  la programarea online pentru înmatricularea autovehiculelor, programările fiind făcute pentru aproximativ încă o lună. Din acest motiv, am decis să introducem programările online şi pentru preschimbările de permise, pentru ca lucrurile să decurgă cât mai civilizat, eliminând disconfortul oamenilor de a aştepta la rând încă de la primele ore ale dimineţii,” a declarat prefectul judeţului Sibiu, Cristian Roman.
captura site2

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, pai in aceste condiții, cum aflam "încotro" trebuie directionata spaga?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus