Vineri,
01.07.2022
Thunderstorm With Rain
Acum
23°C

Prima remaniere în Guvernul Grindeanu. Tudorel Toader, ministrul Justiției

Prima remaniere în Guvernul Grindeanu. Tudorel Toader, ministrul Justiției

Patru ministere ale Guvernului Grindeanu vor fi conduse de alți oameni, relatează Digi24.

Tudorel Toader este propus la Justiție, după demisia lui Florin Iordache. Tudorel Toader a fost timp de 10 ani judecător al Curții Constituționale din România până în 11 februarie 2016 când a fost ales prin vot rector al Universității "Al. I. Cuza". Din 2003 Tudorel Toader este profesor al Universității la Facultatea de Drept unde din 2004 până la preluarea mandatului de rector a fost decan.

Rovana Plumb este propusă la Fonduri europene, pleacă Mihaela Toader din funcție.

Alexandru Petrescu este mutat de la Economie la IMM-uri, după demisia lui Florin Jianu.

Mihai Tudose este propus la Economie. El a mai fost ministru al Economiei în Cabinetul Ponta 4 (decembrie 2014 - noiembrie 2015).

La Palatul Parlamentului este încă în desfăşurare şedinţa PSD. Acestea sunt numele anunțate în cadrul coaliției de guvernare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, da' Toderel Tudor, no' mai fo' bun? Ca alături de Draga o facut furori in ciclu' "Bobocilor"!....
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 5 ani

"Viorel Arcaș a spus că la Mediaș campania electorală nu s-a încheiat și a spus că se gândește să sesizeze autoritățile în privința flyerelor. “Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat în ultimele zile. În cutiile poștale ale unor medieșeni din zona Aurel Vlaicu și Automecanica au fost împărțite flyere prin care electoratul PSD era comparat cu maimuțele." Dupa opinia mea comparare psd-istilor cu maimutele este un compliment nicidecum o jignire! PSD=PARTID TOXIC!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus