Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
16°C

Klaus Iohannis, așteptat la aniversarea celor 200 de ani ai Muzeului Național Brukenthal

Klaus Iohannis, așteptat la aniversarea celor 200 de ani ai Muzeului Național Brukenthal

Sâmbătă, 25 februarie, este zi de sărbătoare pentru orașul Sibiu. Muzeul Național Brukenthal împlinește 200 de ani. Cu această ocazie, reprezentanții muzeului au pregătit o serie de evenimente speciale dedicate acestei zile. Și președintele României, Klaus Iohannis, este așteptat la Sibiu.

În deschiderea anului bicentenar, muzeul a pregătit un program special pentru public. Astfel, Palatul Brukenthal va fi deschis pentru vizitare cu plată între orele 10:00 – 16:00, celelalte sedii fiind deschise în regim obișnuit. Mai mult decât atât, în această zi, se redeschide expoziția „Capodopere din Colecția Brukenthal”, precum și expozițiile temporare „Eroi, zei și oameni obișnuiți” și „Zooming Franz Neuhauser”. Duminică, 26 februarie, toate sediile Muzeului vor fi deschise în regim gratuit de vizitare între 10:00 și 18:00.

De la ceremonia de deschidere, ce va avea loc de la ora 18:00, reprezentanții Muzeului Brukenthal spun că nu vor lipsi mesajele din partea Președinției României, Ministerului Culturii și Identității Naționale, Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Județean Sibiu, Consistoriul Superior al Bisericii Evaghelice C. A., Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române, Nunțiului Apostolic, Ambasadei Marelui Ducat de Luxemburg în România, Mitropoliei Ardealului și ale Academiei Române.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

mesterul Manole

Acum 6 ani

Vedeți mă că ăsta e negru de furien, poate vă treziți cu muzeul Brukenthal intrat în proprietatea baronului de Sibiu. Sau mai rău, vă dă foc instituției. Jucați-vă...
Raspunde

ana

Acum 6 ani

Daca ar fi senil ca motocicleanu sau hot ca drac.nea, ne-ar fi frica...
Raspunde

gigi

Acum 6 ani

Poate la aniversare va veni, ca la 1 decembrie nu s-a sinchisit sa participe cat timp a fost primar la Sibiu...
Raspunde

Georg

Acum 6 ani

"[...]ca la 1 decembrie nu s-a sinchisit sa participe cat timp a fost primar la Sibiu…[...] Afirmatia ACEASTA mereu repetata, a fost DEZMINTITA prezentându-se un sir de fotografii din MAI MULTI ANI, in care se vedea ca de fiecare data Primarul a fost PREZENT de 1 Dec. Atât in Turnul Sfatului, cât si in Tribuna.
Raspunde

:))

Acum 6 ani

Sa nu vina cu vreun act de proprietate :))
Raspunde

protestatar

Acum 6 ani

Bravo! Cel mai tare comentariu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus