Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Chiar dacă ultimul sfârșit de săptămână al lunii februarie vine cu temperaturi scăzute și precipitații, activitățile culturale din Sibiu nu lipsesc. Astfel, dacă vă petreceți aceste zile în oraș, puteți opta între teatru, balet sau concert. Mai mult decât atât, până în 8 martie, în Piața Mare este deschis un târg de primăvară, de unde poți cumpăra mici cadouri specifice zilelor de 1 și 8 martie.

Vineri, 24 februarie

De la ora 19:00, pe scena de la Sala Thalia se va prezenta prima gală de balet a TBS din acest an. Unele dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul clasic internațional, dar și momente de balet neoclasic și dans contemporan vor ajunge în fața publicului sibian.

Gala de balet TBS

Spectacolul „Cerere în căsătorie” va fi pus în scenă la Teatrul Național „Rau Stanca” de la ora 19:00. O oră mai târziu, la Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte publicul va fi pus față în față cu piesa de teatru „Iubirea la oameni”.

Sâmbătă, 25 februarie

Cei mici vor putea participa la unul dintre cele două ateliere de creație organizate la Teatrul Gong. Diana Ribana îi așteaptă pe copii atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00 pentru a-și lăsa imaginația să zboare. Tot acolo, de la ora 18:00, se va prezenta spectacolul „Cel mai mare Gulliver”.

cel mai mare gulliver-foto Adi Bulboaca

Muzeul Brukenthal sărbătorește împlinirea a 200 ani de activitate publică. Cu această ocazie, reprezentanții muzeului au pregătit un program special de vizitare al muzeului. Acesta va fi deschis pentru vizitare cu plată între orele 10:00 – 16:00, iar celelalte sedii vor fi deschise în regim obișnuit de vizitare. Mai mult decât atât, în Palatul Brukenthal se redeschide expoziția „Capodopere din Colecția Brukenthal”. Tot în această zi, în Palatul Brukenthal se deschid expozițiile temporare „Eroi, zei și oameni obișnuiți” (etajul II) și „Zooming Franz Neuhauser”.

logo brukenthal 2017 (1) (Copy)

„Oameni obișnuiți” va fi prezentat publicului sibian de la ora 19:00, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”. De la ora 20:00, la Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte se va pune în scenă „Iubirea la oameni”. Sala Thalia va găzdui concertul AG Weinberger, de la ora 19:00. Acesta face parte din Turneul „Gringotronic”.

Duminică, 26 februarie

„Cel mai mare Gulliver” de la Teatrul Gong se va relua și astăzi, începând cu ora 11:00. Acolo, cei mici sunt invitați să cunoască lumea din care face parte Gulliver. Pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”, începând cu ora 19:00, se va prezenta publicului spectacolul „Sărbători fericite”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus