Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

TSTV cu Doris Lupu, jurnalista sibiană nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

TSTV cu Doris Lupu, jurnalista sibiană nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) organizează cea de-a patra ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială 2017, eveniment prin care se recompensează performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social. Printre nominalizaţii galei, se regăsesc şi nouă sibieni și alte patru instituții din județ.

Au primit nominalizări Societatea Națională de Cruce Roșie din România filiala Sibiu, subfiliala Mediaș, Asociația pentru libertate și egalitate de gen - a.l.e.g. sibiu, Asociația Femeilor din Sibiu și Societatea Națională de Cruce Roșie din România filiala Sibiu. Sorina Corman a fost nominalizată la premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistent social și la premiul pentru întreaga carieră în asistență socială.  Claudia Nechita și Carmen – Violeta Rațiu au fost nominalizate pentru Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi, Liliana Macarie pentru Asistentul social din domeniul sănătate / servicii medicale, Cristina Surdu pentru Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost, Maria Adina Pârjol și Eugenia Gabriela Bica  pentru Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu și Maria Simona Dragomir pentru Asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare.

O altă persoană nominalizată este jurnalista Doris Lupu pentru ”Premiul pentru jurnalism”. ”Prin structură unt un om căruia îi place să fie lângă semeni. Cu ceva vreme în urmă am realizat un departament în radio care se ocupă de partea asta socială, avem și câteva emisiuni în acest sens, am și rezolvat câteva cazuri sociale dar a avut și alte prelungiri activitatea mea”, a spus jurnalista, invitată în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV.

Doris Lupu susține că a reușit să îmbine în ultimii ani activitatea de jurnalist cu cea de activist în domeniul social. ”Sistemul de protecție social în România cred că încă se dezvoltă dacă vrea cu adevărat să se dezvolte. Cred că mai are nevoie de câte o mână de susținere. Ascultătorii sunt cei care semnalează aceste cazuri  și tot ei se mobilizează foarte repede atunci când avem deja strategia de strângere de fonduri. Facem o selecție o verificare, o documentare și așa mai departe. Este o echipă, pentru că munca în radio este o muncă de echipă. Ne depășește această acțiune fișa postului, însă dacă ai această zonă de caritate în interiorul tău atunci ea se prelungește și în această latură profesională. (…) Pe 21 martie la București va fi gala. Acum suntem în faza de vot online. Din câte m-am documentat sunt, dar de fapt suntem, noi suntem, Sibiul este pe locul doi, nu doar Vocea Evangheliei, ci tot ce faceți voi în domeniul social, pentru că sunteți mulți. Aș vrea să aducem premiul în Sibiu”, a mai spus Doris Lupu.

Puteți vota sibienii implicați în acest eveniment de aici.

Întreaga emisiune poate fi vizionată aici:

https://youtu.be/FGmAM_43Qj8

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 7 ani

Mult succes pentru Gala ! Un om deosebit si un radio de excelenta ! Merita intreaga atentie si intregul respect !
Raspunde

Dorina

Acum 7 ani

Sorina Corman nu Sorina Carmen.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus