Vineri,
25.09.2020
Innorat
Acum
25°C

Mesajul aleșilor de 1 Martie

01 Martie 2017 13:42

Mesajul aleșilor de 1 Martie

Încă de la primele ore ale dimineții, persoanele importante din viața politică a României, dar și a Sibiului au postat pe paginile lor de Facebook diferite mesaje cu ocazia veniri primăverii. Și primarul orașului, Astrid Fodor le transmite tuturor o primăvară frumoasă, cu împliniri și forțe proaspete.

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis pe pagina de Facebook un mesaj pentru toți cetățenii țării, urându-le o primăvară cu multe împliniri. „1 Martie este un simbol al renașterii și speranței. Să aveți o primăvară frumoasă, cu multe împliniri!”, este mesajul președintelui.

„O primăvară frumoasă” este mesajul președintei PNL, Raluca Turcan, postat în această dimineață pe pagina ei de Facebook, alături de o fotografie ce ilustrează o crenguță înflorită.

Și președintele PSD, Liviu Dragnea a postat o fotografie, cu o ață de mărțișor în plin plan, cu același mesaj.

„De astăzi primăvara se instalează în calendar. Vă doresc ca starea de bine și energia pe care acest anotimp o insuflă în natură să vă pătrundă și dumneavoastră în suflet. Sper să resimțiți optimismul acestui început de primăvară în tot ceea ce faceți, personal sau profesional. Vă doresc o primăvară frumoasă, cu multe împliniri și forțe proaspete. La mulți ani!", este mesajul pe care-l transmite primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

Și deputatul sibian, Ovidiu Sitterli a transmis gânduri bune. „Vă doresc tuturor o primăvară frumoasă, plină de soare, iubire și numai gânduri bune”, este mesajul acestuia, postat pe pagina de Facebook.

Alt deputat din partea PSD, Ioan Terea a adăugat pe o fotografie cu niște ghiocei cu mesajul „O primăvară minunată tuturor”.

Sursa foto: Facebook 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus