Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Premii pentru abonații cu plata la zi din partea „SC Apă Canal”

Premii pentru abonații cu plata la zi din partea „SC Apă Canal”

Pentru abonații cu plata la zi, reprezentanții „Apă Canal” au organizat un concurs în urma căruia au fost ales câștigătorii, printr-o extragere la sorț miercuri, 1 martie. Ocupantul locului unu a primit o baterie de cadă-duş, locul doi o baterie de lavoar și un joc educațional „Drumul apei” pentru locurile trei.

Următorii câștigători ai lunii sunt așteptați să-şi ridice premiile la sediile „Apă Canal” din localităţile participante: Neamți Ilie, Țichindelean Ilie și Pop Carmen din Municipiul Sibiu, Palfi Elena, Murariu Maria și Simionescu Florica din Făfăraș, Bujan Maria, Coțofană Elena și Răduț Cristina din Avrig, Sopa Ioan, Tokacs Alex și Pavăl Nicoleta din Cisnădie, Roșu Maria, Cojocar Simion și Wilhelm Erne  din Ocna Sibiului și Negoescu Laurențiu, Beza Nicolae și Secreanu Mihaela din Șelimbăr.

La extragerea din 1 martie 2017 a Concursului „Apa este viaţa” organizat de „Apă Canal” SA Sibiu au participat 3.009 persoane, care au achitat factura lunii februarie 2017 şi au completat taloane de participare distribuite în casierii.Următoarea extragere va avea loc luni 3 aprilie 2017, orele 10,00 putând participa toţi abonaţii cu plata la zi a serviciilor de apă şi canalizare.

Mai jos, atașăm comunicatul de presă complet trimis de S.C. „Apă Canal”.

apa canal

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, asta este o recunoaștere implicita a faptului ca facturile emise sunt supraîncărcate ?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus