Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Lecție deschisă pe tema tulburărilor de limbaj cu ocazia Zilei Europene a Logopediei

Lecție deschisă pe tema tulburărilor de limbaj cu ocazia Zilei Europene a Logopediei

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Spitalul de Psihiatrie “Dr. GH. PREDA” Sibiu și Colegiul Național Pedagogic “Andrei Șaguna” Sibiu, organizează o sesiune interjudețeană de comunicări ştiinţifice.

Această acțiune are ca scop promovarea exemplelor de bună practică, prezentarea de lucrări sau de studii științifice în domeniul tulburărilor de limbaj datorate problemelor legate de deglutiție.

De asemenea, întâlnirea are ca scop secundar realizarea unor schimburi de experiență între specialiștii implicați în educarea sau reabilitarea copiilor cu nevoi speciale ce manifestă aceste dificultăți.

Sesiunea de comunicări se adresează profesorilor logopezi și profesorilor psihopedagogi din învățământul special sau de masă, profesorilor consilieri școlari, precum și altor cadre didactice interesate de tema propusă spre dezbatere.

Acțiunea se va desfășura în intervalul orar 9:30 – 14:00, în sala de festivități a  Colegiului Național Pedagogic “Andrei Șaguna” de pe Strada Aleea Turnu Roșu nr. 2, în data de 3 martie 2017.

Sursă foto

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, da' oare n-ar fi mai bine ca aceasta sesiune sa se desfasoare pe stadion, daca luam in considerare faptul ca-n ultima vreme din ce in ce mai multi romani au aceste "tulburari de limbaj" cei din generatia tanara avand o predispozitie patologica spre acestea?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus