Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Rawdia, singurul restaurant vegan și raw-vegan din orașul Sibiu

Rawdia, singurul restaurant vegan și raw-vegan din orașul Sibiu

De câteva luni, pe Calea Cisnădiei, la numărul 8 și-a deschis ușile restaurantul vegan și raw-vegan Rawdia, parte a francizei Rawdia București. Acesta a luat naștere odată cu ideea de a promova un stil de viață sănătos și își propune să readucă în prezent nostalgia gusturilor de altădată printr-un meniu 100% green și să răspândească această cultură la nivel național. Marca Rawdia este un element de atracție și comunicare degajând toate elementele umane cum ar fi descoperirea unor valori ca pasiunea, bunătatea, iubirea și fericirea, tradiții care te duc toate către sentimentul plăcut că ești acasă.

Iubire. Restul sunt ingrediente

Savoare, încântare, armonie și, mai presus de toate, iubire. Toate acestea le simți de la primul contact cu oricare dintre preparatele noastre de hrană vie. Fiecare dintre ele este un gest de iubire și recunoștință față de natură și față de tine, cel care știe să le aprecieze. De fapt, așa a apărut Rawdia.

Chips cu orez si migdale (1)

Din dragostea pentru natură și bucătărie. Așa a apărut restaurantul Rawdia Sibiu. Întâi am dospit cu atenție dorul pentru frumos, apoi am pus laolaltă respectul față de natură și om, puterea de a ne minuna și plăcerea de a bucătării. Peste ele am presărat încântarea de a face ceva bun, în care să ne regăsim pe de-a-ntregul. Le-am amestecat cu dibăcie și le-am dat puțin la focul rawvegan al iubirii. Apoi le-am ambalat cu o îmbrățișare. De fiecare dată, ceea ce rezultă din această formulă magică este un dar neprețuit al naturii pentru om.

falafel, humus şi tabouleh (2)

Ingrediente 100% naturale

Rawdia este un restaurant vegan și raw-vegan unde găsești atât preparate și ingrediente vegane și raw-vegane cât și prieteni care împărtășesc cu tine aceleași convingeri despre un mod de viață sănătos și curat. „În galantar te așteaptă, pline de vitalitate, preparate de hrană vie, pâinici raw, gustări, pate-uri, supe, salate, fel de bază, deserturi și sucuri&smoothies, toate super delicioase”, spune managerul Rawdia Sibiu.

chifteluţe cu spanac (1)

Toate ingredientele crude folosite sunt selectate cu mare atenție, 100% naturale. Acestea sunt preparate la temperaturi care să păstreze cât mai nealterate vitaminele, mineralele și proteinele din conținut. Mai multe informații despre restaurantul și preparatele Rawdia Sibiu, găsiți pe pagina de Facebook sau pe site.

IMG_1695

brânzică de caju

burger vegan cu germeni de grau (1)

foccacia

pâinici hrişcă

ciocolată raw (10)

pate de măsline

tort de capsuni (2)

IMG_1671

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

15 comentarii

cipi

Acum 7 ani

intradevar foarte bune dar si foarte scumpe cu semn de intrebare de unde isi pocura materia prima, daca vine de la turci nu mai este 100%natural...
Raspunde

Tudor Vianu & company

Acum 7 ani

Produsele sunt apetisante, primirea este la înălțime. Din păcate, nu oricine își poate permite așa ceva. Poate o mai mare popularizare ar spori numărul clienților și ar ajuta și la micșorarea prețurilor. Beneficiile pentru sănătate sunt incontestabile.
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 7 ani

sau poate ca nu :))))) hai sa mancam vegan si sa nu facem miscare luni sau ani de zile...sa vedem cat de sanatosi ne tin ierburile :)))) bullshit!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Soros

Acum 7 ani

Produsele asa-zise "Naturale", "Bio" sau "Eco" sunt rezultatul unui marketing ca cel cu "Incalzirea globala", "Religia", "Medicamente pentru slabit" sau "Vrajitoria". Idei a unor smecheri cu care prostesc pentru bani fraierii.
Raspunde

Wss

Acum 7 ani

No pork. No party
Raspunde

Victor

Acum 7 ani

Foarte tareeeee!! Bravo Sibiu!! Sibiul, un oras deschis si mereu cu un pas inainte ;)
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

din pacate inca persiste mentalitatea de marginime.... Dar noroc cu cei veniti de pe alte meleaguri ca mai deschid la minte sibienii! Sper sa tina si sa le treaca pragul cat mai multi clienti, intr-un sibiu conservator pana in maduva oaselor :)
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 7 ani

poti sa-i treci tu pragul, sa mananci 5 kile de iarba verde pana te saturi si sa lasi o avere pentru asta :) hipstereala e numele tau mijlociu, asa-i? :))))
Raspunde

Fieraru simona

Acum 5 ani

F. bună ideea pentru noi, cei din provincie. Vizitam Sibiul și ne este la îndemâna un restaurant unde putem servi și nu ducem grija mâncării. Ne confruntăm cu diverse alergii și pachețelul nu e neapărat o soluție pentru zilele când vizitam sau avem diverse treburi in oras. Nu ne ne-am supăra și dacă v-ati extinde în Rm. Vâlcea. Gătim raw, dar ne-ar placea ieșirile la restaurant sa ne relaxam.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus