Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Cazan: Noul Pinochio al României, Ucenicul lui Dragnea, Sorin Grindeanu

Cazan: Noul Pinochio al României, Ucenicul lui Dragnea, Sorin Grindeanu

Senatorul liberal Mircea Cazan îl acuză pe premierul Sorin Grindeanu că a deprins ”năravurile” preşedintelui PSD, Liviu Dragnea,  de a ”spune minciuni pe bandă rulantă”. Minciuna la care se referă liberalul este legată de înlocuirea prefectului de Sibiu, Cristian Roman. ”Doar în urmă cu ceva zile, conform presei centrale, spunea că: «În perioada imediat următoare nu intenționez să schimbăm prefecți. Am schimbat doi sau trei în perioada în care a fost cod roșu, și ei erau în concedii». Și acum, DEMONSTREAZĂ EXACT CONTRARIUL, schimbând prefecţii din Sibiu, Braşov şi Buzău! Fără cuvinte! Lucian Radu, numit joia trecută de Guvern în funcţia de prefect al judeţului Sibiu, provine din punct de vedere politic, din PSD, fiind fost subprefect pe perioada guvernului Ponta”, spune senatorul PNL.

Mircea Cazan îi atrage atenția premierului că nu a înţeles absolut nimic ”din mesajul sutelor de mii de români care au ieşit în stradă pentru că nu mai suportă minciuna şi corupția! Prim ministru Sorin Grindeanu nu ţine cont de semnalele de alarmă serioase pentru Executiv: că se încasează cât cheltuieşte guvernul şi în loc să aibă preocupări pentru rezolvarea acestei probleme grave, se ţine de mici răzbunări!”, susține Cazan într-o declarație politică.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, s-o inchis "rubinetu" si doare 'sa-i?...
Raspunde

gigi

Acum 7 ani

Zise meșterul Geppeto!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus