Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

BC CSU Sibiu joacă pentru locul doi cu Steaua CSM

BC CSU Sibiu joacă pentru locul doi cu Steaua CSM

Baschetbaliștii sibieni vor disputa la București o nouă confruntare din prima grupă valorică. Partida se anunță a fi una disputată, echipa din Sibiu dorindu-și revanșa după înfrângerile din prima fază a campionatului. 

”Steaua este o echipă foarte puternică. Ne-au bătut de două ori și ne dorim foarte mult revanșa. Jucăm cu locul doi pe masă și suntem conștienți că dacă vom învinge putem lua ca opțiune serioasă clasarea în primele patru echipe ale campionatului. Sunt sigur că modificările de la ei nu au cum să dea roade atât de devreme și cred că, până la urmă acesta ar putea fi un avantaj, mai mic sau mai mare, pentru noi, dar nu are foarte mare importanță. Noi trebuie să jucăm bine și să ne facem treaba. Sunt sigur că ei vor arăta ca o echipă puternică și bine pusă la punct, dar noi mergem acolo să câștigăm. Ne dorim locul al doilea, ne dorim să fim sus și să ținem pasul cu echipele din fruntea clasamentului, pentru ca la începutul play-off-ului să fim cât mai sus”, a spus Bogdan Popescu.
Înainte de partida care va avea loc astăzi, 8 martie 2017, BC CSU Sibiu ocupă locul al doilea în campionat, la doar un singur punct în fața Stelei.
”Urmează un meci greu, ca și celelalte pe care le-am jucat cu Steaua și, deocamdată, nu am reușit să îi învingem. Ei au o un staff nou la echipă, jucători noi, și sunt într-o perioadă de reconstrucție a jocului, nu neapărat a echipei. Știm că au jucători valoroși care pot face oricând diferența. În primele două meciuri am fost aproape de ei, dar nu suficient ca să și câștigăm. Să sperăm că de data această vom juca mai bine și vom fi din nou aproape iar pe final de meci, soarta să ne surândă și nouă. Etapa trecută s-a văzut că Piteștiul a profitat de faptul că echipa Stelei era în așa-zisă reconstrucșie. Nu știu dacă Steaua își permite să piardă două meciuri la rând, în acest mod. Noi vom încerca să facem o apărare foarte bună, să îi ținem la puncte cât mai puține, să profităm de combinațiile noi pe care încearcă să le facă, știind că nu au cum să meargă perfect. Poate însă să fie și invers. Să se concentreze mult mai bine, să fie mult mai ambițioși după înfrângere și să facă diferența la nivel individual”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor.
După partida de astăzi, BC CSU Sibiu joacă pe teren propriu, sâmbătă, 11 martie, de la ora 18:00, cu BCM U Pitești.

Sursa foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus