Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

Flori pentru sibience de la PNL.  “Familia te vrea sănătoasă! Ai grijă de tine!”

Flori pentru sibience de la PNL.  “Familia te vrea sănătoasă! Ai grijă de tine!”

Sibiencele au primit astăzi, de 8 Martie flori cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. În această zi s-a desfășurat și campania “Familia te vrea sănătoasă! Ai grijă de tine!”, inițiată de preşedintele PNL, Raluca Turcan, care are drept scop conştientizarea importanţei analizelor anuale pentru prevenirea cancerului de sân şi de col uterin. “Este o campanie de suflet, pe care am desfăşurat-o an de an, cu ocazia zilei de 8 Martie precum şi cu ocazia Zilei Înternaţionale de Luptă Împotriva Cancerului la Sân. Am încercat să stau de vorbă cu cât mai multe doamne şi domnişoare din Sibiu şi să le explic cât este de important să îşi facă analizele la timp. Spre deosebire de alte tipuri de cancer, cancerul de sân şi cel de col uterin, descoperite într-un stadiu incipient, se pot vindeca, în majoritatea cazurilor. Am avut marea satisfacţie, ca în urma acestor campanii de informare, să cunosc doamne  care mi-au mulţumit pentru că le-am determinat să îşi facă analizele astfel, şi-au descoperit din timp aceste probleme de sănătate, au reuşit să înfrângă boala şi acum trăiesc”, a declarat Raluca Turcan.

foto 8 martie (4)

Datele statistice sunt îngrijorătoare, şase femei mor zilnic din cauza cancerului de sân și de col uterin. Doamnele şi domnişoarele au posibilitatea să îşi facă analizele gratuit, printr-un simplu control de rutină cu trimiterea de la medicul de familie. “PNL Sibiu le doreşte tuturor femeilor o primăvară frumoasă, cu sănătate şi multe împliniri alături de cei dragi! Ne bucurăm că există această zi specială din an, căci este un prilej în plus, să le arătăm preţuirea noastră mamelor, bunicelor, colegelor pentru tot ceea ce fac, pentru că dăruiesc viaţă şi fac această lume mai frumoasă”, a declarat viceprimarul, Răzvan Pop, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Theodor

Acum 6 ani

Fuego ma lasa-ne prietene ca tu esti cu baietii nu la fete da flori
Raspunde

Georg

Acum 6 ani

Cam sinistra si total deplasata tocmai de ZIUA FEMEII (România) DECLARATIA tovarasei Raluca Turcan,; mai pe sleau, DA IN GROPI: "[...]inițiată de preşedintele PNL, Raluca Turcan, care are drept scop conştientizarea importanţei analizelor anuale pentru prevenirea cancerului de sân şi de col uterin. “Este o campanie de suflet, pe care am desfăşurat-o an de an, cu ocazia zilei de 8 Martie precum şi cu ocazia Zilei Înternaţionale de Luptă Împotriva Cancerului la Sân. Am încercat să stau de vorbă cu cât mai multe doamne şi domnişoare din Sibiu şi să le explic cât este de important să îşi facă analizele la timp. Spre deosebire de alte tipuri de cancer, cancerul de sân şi cel de col uterin, descoperite într-un stadiu incipient, se pot vindeca, în majoritatea cazurilor. Am avut marea satisfacţie, ca în urma acestor campanii de informare, să cunosc doamne care mi-au mulţumit pentru că le-am determinat să îşi facă analizele astfel, şi-au descoperit din timp aceste probleme de sănătate, au reuşit să înfrângă boala şi acum trăiesc”, a declarat Raluca Turcan.[...]" Si, de SFATURI e plin podul. Concret, analizel si controalele se fac pe gratis? Parca tocmai Clinica ParticularaPOLISANO din Curtea Spitalului Judetean a primit "sarcina de partid" sa gestioneze contra plata situatia gingasa.
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, implantul cu silicon credeti ca ne-ar putea ajuta sa fim mai "sanatoase"?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus