Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
7°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

În acest sfârșit de săptămână, vremea nu pare să țină cu noi, însă, dacă totuși, sunteți în Sibiu și nu aveți nicio idee despre ce ați putea face, venim cu câteva sugestii. Filmul câștigător al Oscarului din acest an, „Moonlight”, va rula în tot weekendul la Cinema Arta.

Vineri, 10 martie

De la ora 19:00, sibienii sunt invitați să participe la spectacolul „Rovegan”, de la ora 19:00, ce va avea loc la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong.

De la aceeași oră, la Teatrul Național „Radu Stanca”, sibienii sunt invitați să ia parte la piesa „ Ostatic la mătușica”. O oră mai târziu, la studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte se va pune în scenă „Iubirea la oameni”.

Sâmbătă, 11 martie

Pentru cei mici, atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00, va fi un atelier de creat povești, la Teatrul Gong. Diana Ribana le dă întâlnire copiilor care vor să-și pună imaginația și totodată mânuțele la contribuție pentru a-și crea propria poveste. Tot acolo, de la ora 18:00, se va pune în scenă spectacolul „Harap Alb”.

De la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta publicului spectacolul „Orb de mină”, iar de la ora 20:00, la Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte va fi „Iubirea la oameni”.

Duminică, 12 martie

Povestea lui Harap Alb se va relua și astăzi la Teatrul Gong, de la ora 11:00. Spre seară, de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” va avea loc spectacolul „Oscar și buni roz”.

Pe toată perioada weekend-ului, la Cinema Arta vor rula filmele „Logan” și „Ballerina”. Mai mult decât atât, și filmul care a câștigat Oscarul în acest an, „Moonlight” va putea fi vizionat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus