Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Sibian prins de poliție cu 182 km/h pe autostradă

Sibian prins de poliție cu 182 km/h pe autostradă

Un sibian a fost înregistrat de aparatul radar conducând un autoturism cu viteza de 182 de km/h, pe Autostrada A1.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei, totodată, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

”La data de 13 martie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea — Deva, un bărbat, de 45 de ani, din Sibiu, conducând cu viteză excesivă. Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 294, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 182 de km/h”, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.
Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Foto: Captură youtube

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Pop

Acum 5 ani

Valcea are autostrada??????
Raspunde

dorello

Acum 5 ani

Militianu care a dat declaratia sigur e oltean ca viseaza autostrazi in Valcea
Raspunde

Lucas

Acum 5 ani

Cine ma lamureste si pe mine ? Cum l-au oprit ??? Cum se opreste pe autostrada o masina care merge cu 200 km/h ??? Sare sarmanul politist in mijlocul autostrazii ? Daca e asa - e f f f f f f periculos ! In EU vine o masina din spate , cu girofar si te baga intr-o parcare .
Raspunde

Bobica

Acum 5 ani

Sunteți incredibili dacă mai vad odată autostrada rm Vâlcea - Sibiu, dau unfollow :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus