Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Vicepremierul Daniel Constantin vine marți la Sibiu. Merge la o grădiniță

Vicepremierul Daniel Constantin vine marți la Sibiu. Merge la o grădiniță

Viceprim-ministrul și ministrul mediului, Daniel Constantin, este așteptat mâine la Sibiu în cadrul campaniei „LET’ S BE ECO”, organizată de Garda Națională de Mediu și Let' s Do it România.

Ministrul Mediului se va întâlni, la grădinița "Frații Grimm" din Sibiu, cu elevii școlii gimnaziale din comuna Poplaca.

”Copiii vor fi premiați pentru implicarea lor în proiectul pentru economie circulară „Let’s be ECO”. Aceștia vor primi 15 laptopuri pentru noul laborator de informatică din cadrul unității de învățământ. Echipamentele electronice sunt puse la dispoziție de Garda Națională de Mediu, prin colaborarea cu Let’s do it România”, anunță Prefectura Sibiu, într-un comunicat de presă.
Vizita ministrului va continua la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu.

Ministrul Daniel Constantin va susține și o conferință de presă la ora 14.00, la sediul Prefecturii Sibiu, la care va participa și Lucian Radu, prefectul județului Sibiu. Temele de discuție vizează problemele locale de mediu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus