Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Cu 190 km/h pe Autostrada A1

Cu 190 km/h pe Autostrada A1

Un bărbat din Cristian a rămas fără permis pentru 90 de zile și a primit o amendă de 1.305 lei, după ce a fost surprins de polițiști conducând pe Autostrada A1 cu 190 de km/h.

"La data de 21 martie, în jurul orei 10.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Cristian, județul Sibiu, conducând cu viteză excesivă. (...) Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 307, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 190 de km/h." se arată într-un comunicat al IGPR.

Poliţiştii l-au sancţionat cu o amendă de 1.305 de lei, și ca măsură complementară, i-au reţinut permisul în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

foto IGPR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, asta sigur era un nacajit...Ce draq de masina tra' sa ai, daca nu "mere" cu doua sute?...Poate n-ar fi stricat si-o inspectie a RAR-ului in acest sens...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus