Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Drumul Ocnei intră în modernizare

Drumul Ocnei intră în modernizare

Primăria Sibiu a semnat la începutul acestei săptămâni contractul pentru modernizarea străzii Drumul Ocnei. Acesta a fost semnat cu SC Terra Building SRL, firma care a depus oferta câștigătoare în cadrul unei proceduri de achiziție la care au participat alte nouă firme, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu printr-un comunicat de presă.

Valoarea contractuală a lucrărilor de modernizare a Drumului Ocnei este de 2,5 milioane de lei. Contractul prevede modernizarea drumului și a trotuarelor, amenajarea unor rigole pentru colectarea apelor pluviale și crearea unor locuri de parcare. Termenul de realizare este de 8 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Garanția pentru lucrările executate este stabilită prin contract la 5 ani.

Citește și

Licitație. Patru milioane de lei pentru modernizarea străzii Drumul Ocnei

Cartierul Veteranilor, Cenușăreasa Sibiului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

woomi

Acum 7 ani

Ati dat lucrarea la Tera Building???????????????, Ce frumos!!!!!!!!!!. Firma de casa a noului director tehnic. Oare cum de ”castiga” licitatiile tocmai aceste firme? O fi intamplare????? ALOOOOOO DNA Ce naiba faci de nu iei la verificat primaria sibiu pentru astfel de ”practici” FOARTE CORECTE
Raspunde

foamea

Acum 7 ani

Mațele rămân tot pe stâlpi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus