Vineri,
21.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Inspectoratul Școlar anunță că nu se implică în cazul elevei care a căzut de pe blocul cu zece etaje

Inspectoratul Școlar anunță că nu se implică în cazul elevei care a căzut de pe blocul cu zece etaje

În contextul în care două cadre didactice au urcat pe blocul de zece etaje alături de grupul de adolescenți din care o fată a sfârșit trafic, Inspectoratul școlar județean Sibiu anunță că nu se va implica în derularea anchetei procurorilor.

Cele două profesoare care ale Colegiului tehnic Cibinium care, săptămâna trecută, au urcat alături de copii pe blocul de zece etaje urmează să fie audiate și de procurori. „Cadrele didactice care s-au aflat la locul tragediei erau în afara orelor de curs, în timpul liber, nu au inițiat această ieșire și nu au fost prezente în momentul accidentului. Parchetul Sibiu, prin competențele specifice, a demarat o acțiune de investigare a tragicului eveniment. Inspectoratul Școlar Județean Sibiu își rezervă dreptul de a nu se implica în derularea acestei acțiuni până la sfârșitul anchetei”, se arată într-un comunicat emis de IȘJ Sibiu în cursul zilei de miercuri.

Potrivit informațiilor descoperite de polițiști în urma primelor audieri de martori, grupul de opt adolescenți care a urcat în urmă cu o săptămână pe acoperișul blocului cu zece etaje de pe bulevardul Vasile Milea a fost însoțit, la început, de cele două profesoare. Cele două au fost chemate de o parte din tineri, care le sunt elevi în cadrul colegiului amintit. Cadrele didactice au chemat elevii să coboare alături de acestea, dar tinerii au anunțat că vor mai rămâne câteva minute.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus