Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Cioloș: Nicușor Dan trebuie să-şi rezolve problemele interne din partid şi să nu folosească numele meu

Cioloș: Nicușor Dan trebuie să-şi rezolve problemele interne din partid şi să nu folosească numele meu

Intrarea fostului premier Dacian Cioloș în USR este de domeniul trecutului, după ce acesta i-a transmis lui Nicuşor Dan să nu-i mai folosească numele şi să-şi rezolve problemele interne din partid. I-am spus deja domnului Nicuşor Dan de o săptămână că nu se pune problema de negociere a intrării lui Cioloş în USR şi nu asta a fost problema de la început! Ei trebuie să îşi rezolve problemele interne din partid şi ar fi bine să nu folosească numele meu”, a declarat Dacian Cioloş, fost premier al României, pentru Digi24.

Alin Mituţă, directorul Asociaţiei România 100, a scris, într-un comentariu pe Facebook, că varianta USR nu mai este de „actualitate“ pentru Dacian Cioloş. „Situaţia e foarte clară: USR era una dintre opţiunile de implicare pe care el şi echipa lui le luau în considerare, aşa cum a declarat şi public. În urma discuţiilor, preşedintele USR a spus foarte clar că Dacian Cioloş nu este bine-venit în partid. Prin urmare, intrarea în USR nu mai este de actualitate şi nu mai este luată în calcul. Nu mai suntem în nicio formă de tatonare, aşa cum spunea Nicuşor  Dan, cazul este închis“, a comentat Alin Mituţă la o postare a Victoriei Stoiciu, coordonator programe la Friedrich-Ebert-Stiftung România, pe tema intrării lui Dacian Cioloş în USR, informează Adevărul.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

mihai

Acum 5 ani

Vai ce scarbit am devenit domnu' Ciolos...
Raspunde

Observator

Acum 5 ani

Mai lipseşte Bădiţă din ecuaţie .La aşa o opoziţie singura salvare sunt gafele de la putere. Încep regretele după anii '90 când ambele tabere deşi dezechilibrate numeric se rebalansau intelectual şi profesionist .
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, "rezolvarea" este simpla si se numeste implozie!...
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

corect csolos nu ciolos vorba jiboienilor(alora din Jibou) omu mic si de niniic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus