Luni,
03.08.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Povești pescărești între Ponta și Dragnea

27 Martie 2017 19:10

Povești pescărești între Ponta și Dragnea

După ce Liviu Dragnea a fost în weekend la pescuit în Deltă cu premierul Grindeanu și a postat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii, Victor Ponta se folosește de metafore pentru a-l acuza pe președintele PSD de "aruncarea peste bord" a celor care, la un moment dat, l-au susținut. Mai mult,  Ponta îl sfătuieşte pe  Grindeanu, care a mers pentru prima dată la pescuit alături de președintele PSD, să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă de salvare. El mai scrie că vede valuri mari, multe găuri şi un „cârmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal.

pescuit dragnea grindeanu delta 2

În contextul înlocuirii din Guvern a lui Daniel Constantin, Victor Ponta scrie pe Facebook:

"In aceasta saptamana atat de plina cu aventuri "pescaresti" mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta. Atunci am avut un weekend extrem de incarcat - stabilirea candidatilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . In plus am adoptat toti o "Declaratie oficiala de solidarizare cu Liviu Dragnea" - stiu ca acum suna comic dar asa a fost! Am fost atunci in "barca USL" cinci oameni (ca in faimoasa comedie "Operatiunea Monstru"

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, este "decat" partidu' care reflecta fidel societatea românească, din punct de vedere structural, mental si comportamental...De-aia cățaii "mucles" nici-un comentariu!...
Raspunde

Odin

Acum 3 ani

Se vede de la o postă cine e tătuca, nașu mare cu sânge în instalație! E în tricou, îl doare la bașcheți! Pe când Sucă, stă înfofolit în gecuța lui de pițiponc, îl taie frigu', nu prea înțelege de ce peștișorul argintiu e agățat de "sfoara" de plastic, vrea acasă dar nașu nu-l lasă! ☺☺☺
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus