Duminică,
28.02.2021
Parțial Noros
Acum
-1°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Primăvara își intră în drepturi depline, întâmpinându-ne cu vreme frumoasă. Astfel, cei care își vor petrece acest weekend la Sibiu se pot plimba prin parcurile din oraș sau prin Muzeul în Aer Liber Astra. Seara, se pot relaxa vizionând un film sau o piesă de teatru.

Vineri, 31 martie

De la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca”, se va pune în scenă spectacolul „Sărbători fericite”. Două ore mai târziu, actorii teatrului de stat vor prezenta „Rocky Horror Show” la Oldies Pub. Cea mai îndrăgită trupă de rock alternativ, Alternosfera, va concerta la Liquid The Club de la ora 21:00. Prețul unui bilet este 40 de lei.

Sâmbătă, 1 aprilie

Ce mici sunt așteptați la atelierele organizate la Teatrul „Gong”. Acolo, împreună cu Diana Ribana își vor pune mâinile și imaginația la lucru. Atelierele vor avea loc atât de la ora 10:00, cât și de la 12:00. Tot acolo, de la 18:00 se va pune în scenă spectacolul „Vrăjitorul din Oz”.

Vrajitorul din OZ teatrul gong spectacol

„Vorbiți tăcere” ajunge în fața sibienilor de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca”. O oră mai târziu, la studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte se va prezenta „Viaductul”.

Duminică, 2 aprilie

„Vrăjitorul din Oz” ajunge și astăzi în fața publiuclui tânăr de la Teatrul Gong, de la ora 11:00. La Teatrul Național „Radu Stanca”, începând cu ora 19:00, se va pune în scenă spectacolul „Sunt o babă comunistă”.

„Far from Here”, „Smurfs: The Lost Village” și „Ghost in the Shell” sunt numai câteva dintre filmele care vor rula la Cinema Arta. Programul complet poate fi consultat aici.

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 3 ani

...cuconitz scumpa, uoar' n-ar hi fuost mai cuorect sa zasiem, di igziemplu, "Sie ni fasiem in weekend"?...
Raspunde

Gore

Acum 3 ani

Facem gratarele si mititei la o bericica, ca sibienii! Mai ascultam si o mainea, sa fie voie buna ca meritam dupa atata lucru.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 3 ani

...uai Gore, acu' ai zas o vuorba, ca o mie!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus