Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

Peste 50 de firme, companii și instituții participă vineri la Bursa generală a locurilor de muncă

Peste 50 de firme, companii și instituții participă vineri la Bursa generală a locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 7 aprilie 2017 „Bursa generală a locurilor de muncă” în Sibiu, evenimentul reunind peste 50 de angajatori din tot județul.

”Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt”, spun reprezentanții AJOFM.

Agenţii economici care vor participa la „Bursa generală a locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

Prin intermediul bursei generale a locurilor de muncă organizate anul trecut au fost angajate 192 persoane.

”În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 120 agenţi economici din judeţ. Până la această dată 51 dintre aceştia au confirmat deja participarea la bursă, (34 la Sibiu şi 17 la Mediaş) punând la dispoziţie 1.127 locuri de muncă vacante (767 la Sibiu şi 360 la Mediaş). Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: montatori subansamble, operatori la maşini cu comandă numerică, prelucrători prin aşchiere,lucrători comerciali   şi altele, oferta fiind completată de posturi pentru persoane cu studii superioare ( inginer constructor, inginer producţie, inginer electromecanic, inginer automatist, inspector relaţii publice, referent de specialitate, etc.)”, mai spun reprezentanții AJOFM.

Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească.

Angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, str. Aurel Vlaicu, nr. 31 – 33, tel. 0269/843731; 0269/846710.

Bursa locurilor de muncă va avea loc la Sala Redal Events, str. I. Sebastian Bach nr.4,  şi în Mediaş la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25, începând cu ora 9.00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, daca le tra' sa caute mai jos de Carpati, ca noi ne-am facut alte planuri, acum cand or inceput a deschide terasele...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus