Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Primăria Mediaș a premiat octogenarii și cuplurile de aur

Primăria Mediaș a premiat octogenarii și cuplurile de aur

115 medieșeni care au împlinit anul acesta vârsta de 80 ani și 27 cupluri care au aniversat 50 de ani de la celebrarea căsătoriei, au participat fost premiate de Primăria Mediaș, în cadrul unui eveniment desfășurat la Sala Traube.

Fiecare invitat a primit din partea primăriei câte o diplomă și bani. Fiecare cuplu care a aniversat 50 ani de căsătorie a primit câte o diplomă și 600 lei. Tot la Sala Traube au fost premiate și persoanele care au aniversat anul acesta vârsta de 80 ani. Fiecare a primit o diplomă de excelență și câte 400 lei. ”Eu cred că este un lucru important ca noi cei care suntem în vârful administrației locale să nu-i uităm pe cei care au muncit pentru oraș și în același timp pe cei care au reușit să treacă cu bune și rele și și-au menținut familia unită. Le urez «la mulți ani» și în același timp, «sărbători fericite»”, a spus primarul Gheorghe Roman, conform Nova TV.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Baba

Acum 6 ani

Da' mamele soacre ale pustanilor de ce n-au fost premiate?Chiar crede cineva ca poti prinde 50 de ani de casnicie fara o soacra competenta?Sa fim seriosi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus