Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Airfield încheie line up-ul pentru ediția din 2017

Airfield încheie line up-ul pentru ediția din 2017

Aflat la a patra ediție, Airfield Festival a anunțat săptămâna aceasta artiștii care completeza line up-ul de peste 40 de artiști din prezent. Cele trei scene : Night Owl Gate, Nighthawk Gate și Peacock Gate vor găzdui peste 100 de artiști români și internaționali și genuri ce variază de la hip hop și rock alternativ la techno și reggae.

Cine vine? Night Owl Gate aka Main Stage, va găzdui în acest an binevenitele acturi de reggae, de la Ziggi Recado & The Force, General Levy, Dreadsquad, El Fata şi numeroşi promoteri români ai genului. Într-o coliziune de genuri, ne întâlnim tot acolo şi cu proaspăt anunţaţii BAB, Fine It’s Pink, langa Gorgon City, Jax Jones, L'Entourloop, Subcarpați, Gojira & Planet H, Cred Că sunt Extraterestru, Șatra Benz, The Mono Jacks, Travka si Mouse N’Monkeyz.

Singurul festival din Romania cu scenă dedicată artiştilor rap, pregăteşte Nighthawk Gate pentru Dope D.O.D., Jeru the Damaja, Looptroop Rockers, Afu-Ra, CTC, Nane, Psihotrop, Argatu & romaN si K-lu, alături de Paraziții, Raku, Macanache, Cumicu, Jianu, Exile și The Watcher.

În hangar, la Peacock Gate se va dansa cu Sandrino, Adriatique, Scuba, Mihai Popoviciu, Peter Makto & Gregory S, Optick & Adrian Eftimie,Vid aka Egal 3, The Model, Toygun si Dobrikan.

Airfield continuă misiunea de a promova valori pozitive tinerilor şi urmează să prezinte în cadrul festivalului si o scena pentru artiştii români ce vor rupe topurile în următorii ani.

airfild e

Abonamente

Abonamentul Presale pentru 4 zile are un preţ care și-ar oferi, în alte situaţii, să vezi doar 2-3 dintre artişti, separat, anume 109 de lei. Dacă ai in plan să stai în camping, abonamentele se găsesc la prețul de 39 lei/ persoana. Le poţi achiziţiona de aici și îi poţi urmări pe Facebook și Instagram, unde te ţin la current cu toate detaliile.

3rd-announcement-cover-page (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

Ionut Vl

Acum 7 ani

Pacat ca anca ignora-ti cel mai iubit gen muzical din romania cantat de florin salam sau babi minune, dar asa sunt sibieni ipocritii. se putea introduce si o ast fel de muzica si lumea era mult mai multumita
Raspunde

Folki

Acum 7 ani

De ce nu pui mana pe gramatica,regatean imputit fomist?? Baga la praz si manele in tine pan' crapi:))
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 7 ani

Nu e prea mare diferenta intre manele si muzica electronica, mai ales ca si IQ al consumatorilor. O alta asemsnare este trasul pe nas, salam este celrbru pentru asta.
Raspunde

Debandada

Acum 7 ani

Trebe vorbit cu Huja sa puna un semafor la Sevis, sa opreasca invazia sibiana la festival ! Pe principiul,,,,,dupa fapta si rasplata....
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

....iar la sieriria uni partz impuortanti a comunității "sighiene" s-ar putia suplimienta cu un "cuonsiert" iextraordinar di sarb' spisifica "nativiluor" sighieni....
Raspunde

Viky

Acum 7 ani

Trebuie k primaria Sibiu sa s-e gandeasca si la oamenii care duc greul in oras, s-a organizeze un festival al mainelelor, asa cum e la alte orase din tara. Noi sibieni ascultam muzica de petrecere si mainele, astea ne face fericiti!
Raspunde

Debandada

Acum 7 ani

Ce ma bucur ca la cel mai mare festival din zona care e pe teritoriu Cisnadian, sibienii nu or sa poata sa participe pt ca le-a pus Primaritza Dezapezirea semafor intre ei si festival ! Mult success la urmatorul mare concert Sibian, cu Sindey O'Connor feat Fizz si Valahia in Piata Mare de Rev........
Raspunde

Mircea xxx

Acum 7 ani

Iara adunati toti drogatii la cisnadie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus