Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

The Mono Jacks lansează album nou. Primul concert din turneul de promovare are loc la Sibiu pe 23 martie

The Mono Jacks lansează album nou. Primul concert din turneul de promovare are loc la Sibiu pe 23 martie

The Mono Jacks lansează un nou album vineri, 24 martie. Primul concert din turneul de promovare va avea loc la Sibiu joi, 23 martie la Oldies Pub.

„Sibiul este unul dintre orașele noastre preferate, așa că ne-a încântat ideea de a începe turneul în acest oraș și de a cânta viitorul nostru album în premieră aici. ‘Norul Nouă’ este un album care a fost înregistrat în doua etape, la aproape un an distanta. Din sesiunile de înregistrări au fost alese 10 piese câștigătoare, iar ele constituie un album care este probabil cel mai optimist album al trupei”, a declarat trupa într-un comunicat de presă.

Viitorul album The Mono Jacks - ‚Norul Nouă’ este programat pentru lansare la sfârșitul lunii martie. Albumul va beneficia de un turneu național de promovare care va cuprinde următoarele concerte:

- 23 martie - Oldies Pub, Sibiu

- 24 martie - /Form Space, Cluj

- 25 martie- Soho Music Hall, Bistrița

- 31 martie – Doors Club, Constanța

- 1 aprilie – Daily Pub, Galați

- 6 aprilie- Legend Pub, Iași

- 7 aprilie- Berăria Valhalla, Bacău

- 8 aprilie – Art Rock Cafe, Suceava

- 20 aprilie – Rockstadt, Brașov

- 21 aprilie-  Club Touche, Băicoi

- 12 mai- Sala Palatului, București

Biletele pentru concerte sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/artist/bilete-the-mono-jacks/ 

Despre The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. 

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA”, și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Jean de Esseintes

Acum 1 an

"Doru Trascau- ex AB4" :)) chiar crezi ca isi mai aminteste cineva de ab4? Desi te-ai imbata bine de tot daca ai bea de 3000 de lei....cum ar fi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus