Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

The Mono Jacks, Argatu’ și Moș Martin, la Holzstock Festival. Banii obținuți din bilete vor fi folosiți pentru întreținerea bisericii fortificate din Hosman

The Mono Jacks, Argatu’ și Moș Martin, la Holzstock Festival. Banii obținuți din bilete vor fi folosiți pentru întreținerea bisericii fortificate din Hosman

The Mono Jacks și Argatu’ și Moș Martin sunt cap de afiș la Holzstock Festival care va avea loc între 12 și 14 august, în curtea bisericii fortificate de la Hosman. Banii obținuți din bilete vor fi folosiți pentru întreținerea obiectivului istoric.

"Anul acesta, evenimentul din Hosman ajunge la cea de-a opta ediție, între 12 și 14 august 2022 și reprezintă o importanta sursă de venit pentru administrarea și întreținerea ansamblului bisericii fortificate. Vecinătatea bisericii-cetate din Hosman dar și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival" transmit organizatorii.

În cele două zile de festival, participanții, fie ei localnici, sibieni sau veniti din orice parte a lumii, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru/creație, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în zona satului Hosman.

Există și o zonă de camping pentru corturi, între zidurile Bisericii Fortificate și zonă de campare pentru Van-uri.

Programul festivalului


Vineri, 12. August 2022

Argatu’ și Moș Martin
Basska
Wildchild
Fittonia

Sambata, 13. August 2021

The Mono Jacks
Orkid
Gunshee
Coven Clash

Organizatorii au pregatit workshop-uri si ateliere interesante în timpul zilei. Copiii cu vârsta până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera de către organizator la punctul de check in.

Bilete se gasesc pe

https://www.entertix.ro/evenimente/9287/holzstock-festival-2022-12-14-august-2022-biserica-fortificata-hosman-jud-sibiu.html 

https://www.myticket.ro/evenimente/9287/holzstock-festival-2022-12-14-august-2022-biserica-fortificata-hosman-jud-sibiu.html 

foto principală Dragoș Dumitru/Holzstock Festival

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus