Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Anunț Soma: programul ridicării deșeurilor în preajma sărbătorilor pascale (P)

Anunț Soma: programul ridicării deșeurilor în preajma sărbătorilor pascale (P)

SC Soma SRL, operatorul desemnat de autoritățile locale pentru activitatea de ridicare și transport a deșeurilor în municipiul Sibiu, orașele Cisnădie și Ocna Sibiului și alte 18 comune învecinate, anunță că programul ridicării deșeurilor se modifică în preajma Paștilor din acest an.

„Dorim să vă informăm că deșeurile reziduale (pubela neagră) și biodegradabile (pubela maro), ce ar fi trebuit colectate din poartă în poartă în ziua, 17 aprilie 2017, se vor colecta în ziua de sâmbătă, 15 aprilie 2017, începând cu ora 07:30“, informează reprezentanții societății de colectare și transport a deșeurilor. Pentru alte detalii, reprezentanții SC Soma SRL pot fi contactați prin intermediul dispeceratului, număr de telefon 0269 988, prin intermediul site-ului, www.somasibiu.ro sau prin intermediul paginii de Facebook SomaSibiu.

„De Sfintele Sărbători Pascale vă transmitem cele mai alese gânduri de sănătate, liniște sufletească și împliniri“, SC Soma SRL

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus