Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Interlopul zis Coco, ultimul reținut din clanul Lenis. A încercat să se ascundă de polițiști

Interlopul zis Coco, ultimul reținut din clanul Lenis. A încercat să se ascundă de polițiști

Mircea Cosmin Urdea, zis “Coco”, un cunoscut membru al clanului interlop Lenis, a fost reținut ieri de polițiștii sibieni. Bărbatul de 34 de ani, condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare, a încercat să se sustragă pedepsei.

După ce "colegii" săi de clan au fost deja duși în penitenciar, Cosmin Urdea a fost de negăsit și dat în urmărire națională. Ieri, polițiștii l-au găsit tot în Sibiu. "Condamnatul era semnalat ca urmărit la nivel naţional, iar în prezent, se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu", se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

"Coco" este unul dintre cei mai recalcitranți membri ai grupării Lenis. În 2014, în timpul derulării procesului penal, Cosmin Urdea s-a luat bătaie chiar pe holurile Tribunalului Alba. În urma altercației, sibianul a fost sancționat cu avertisment scris, iar inculpatul cu care s-a bătut a primit o amendă contravențională în valoare de 200 de lei. Tot atunci, Cosmin Urdea, zis “Coco”, s-a prezentat în fața judecătorilor cu o cerere de încetare și încuviințare a părăsirii țării. Cererea a fost respinsă de către instanță.

Sentința definitivă în cazul Lenis a fost dată în 24 martie, de Curtea de Apel Alba. De atunci, polițiștii l-au căutat pe Cosmin Urdea, ca să îl ducă în penitenciar. Acesta a fost condamnat pentru constituirea unui grup infracţional organizat, tentativă la infracţiunea de omor calificat, vătămare corporală gravă, tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal şi înşelăciune, la o pedeapsă de 6 ani şi 6 luni închisoare.

Clanul Lenis a fost încarcerat abia anul acesta, la nu mai puțin de 8 ani de la descinderile în forță ale procurorilor DIICOT care au încercat să destructureze gruparea:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Gusterul din suflet

Acum 6 ani

Ne pierdem incet valorile locale...trist!
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Ce burdihn avea!
Raspunde

ion

Acum 6 ani

Slabe comentarii.....Frica-i mare.
Raspunde

interlopul

Acum 6 ani

Un infractor burtos si tatuat! Daca ii iei cutitul e vai de el.. Cu burta aia nu face fata la bataie!
Raspunde

Eka

Acum 6 ani

Nu e mare lucru de spus. Un hot bataus e luat de politie si dus la bulau. Pacat ca nu te-au luat si pe tine.
Raspunde

Hitman

Acum 6 ani

Sa-i fie primit. :))) .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus