Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
15°C

Neagu face lobby pe lângă Sevil Shhaideh pentru ANL-urile din Mediaș

Neagu face lobby pe lângă Sevil Shhaideh pentru ANL-urile din Mediaș

Deputatul PNL Nicolae Neagu cere viceprim-ministrului Sevil Shhaideh bani pentru construirea celor 88 de apartamente ANL promise medieșenilor încă din 2012. ”Având în vedere numărul mare de cereri pentru locuințe pentru tineri în vederea închirierii la Primăria municipiului Mediaș, fiind înregistrate un număr de 825 de solicitări, consider necesară și oportună bugetarea acestui proiect”, solicită Neagu printr-o interpelare parlamentară.

Primăria Mediaș a cerut Agenției Naționale de Locuințe încă din 2012 fonduri pentru blocurile de pe strada Gheorghe Lazăr, însă până acum nu s-a alocat nici un leu. În 2012 a fost aprobat PUZ-ul pentru construcții și s-a realizat studiu de fezabilitate. În 2014 și 2016, în două rânduri, Primăria Mediaș a revenit cu solicitări pentru alocarea de fonduri din bugetul de stat pentru demararea construcției însă fără prea mare succes.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Baba

Acum 5 ani

Bine ca nu trebuie sa faca ''asigurarea plutonului'' ca-n armata comunista !
Raspunde

Ella Manu

Acum 5 ani

Talu' mâna! Nenea, poate n-ar strica s-o scoată la o baclava cu multă-multa miere!...
Raspunde

alt sibian

Acum 5 ani

S o gasit si Neagu intre doua sprituri sa ceara bani,dar frate trebuia sa fie gata blocurile, daca ii cerea bani desteptului de Ciolos.De ce nu faceti proiecte pe fonduri europene,voi cei de la PDsiPNL sau nu va duce capul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus