Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

Radu Nechit a ajuns la TVR

Radu Nechit a ajuns la TVR

Radu Nechit, fost prezentator la Pro TV și Digi24, apoi consilier al fostului președinte CJ, Ioan Cindrea, apare, de astăzi, la postul național de televiziune.

Jurnalistul sibian prezintă emisiunea “Arte, carte și capricii”, în fiecare joi, la TVR 3 și TVR+. "În fiecare joi, de la ora 21.00, jurnalistul Radu Nechit ne invită să petrecem 48 de minute pentru a vorbi despre literatură, artă, film, fotografie sau despre orice alt subiect care stârnește și hrănește frumosul din oameni", arată un articol de pe site-ul tvr.ro.

În prima ediție a noului sezon, Radu Nechit va introduce, printre altele, un documentar care o are în centru pe regina Angliei. "La 91 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are aerul unei bunicuțe simpatice însă, în spatele ținutelor sale viu colorate și a zâmbetului mereu prezent, se află un politician abil, care a știut să depășească numeroase crize de-a lungul celor 65 de ani, de când a urcat pe tronul Regatului Unit", este prezentarea de pe site-ul oficial.

Radu Nechit a fost prezentator PRO TV, profesor la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu, apoi s-a angajat la Digi24, în anul 2013, de unde și-a dat demisia, ca să devină consilier al fostului președinte al Consiliului Județean, Ioan Cindrea. A fost și cadru didactic asociat la Departamentul de Artă Teatrală al Universității din Sibiu, dar a urcat și pe scenă, interpretând rolul unui reporter care o intervievează pe Maria Tănase, la Teatrul Național Radu Stanca.

Foto: tvr.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

tvr

Acum 5 ani

PROFESOR univ,, nu a fost niciodata cel mult LECTOR, poate! Doctoratul l-a inceput de cateva ori si probabil si acum e DOCTORAND.
Raspunde

Pastorel Abagiu

Acum 5 ani

Si-a cumparat mii de volume Dorindu-se un mare erudit. Si inca-ar vrea sa mai adune Dar pana azi, o carte n0a citit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus