Luni,
27.09.2021
Innorat
Acum
16°C

Strada Strungului, modernizată. Pistă pentru biciclete și arbori

Strada Strungului, modernizată. Pistă pentru biciclete și arbori

Strada Strungului a fost redată traficului după modernizare. Primăria Sibiu a contractat în 2016 și a gestionat lucrările de reabilitare a carosabilul și trotuarelor, dar și modernizarea rețelelor de apă și canalizare pe această stradă. Lucrările au inclus marcarea unei piste pentru biciclete și plantarea de arbori. “În cartierul Lazaret se lucrează și pe strada Plevnei și Principatele Unite, lucrările apropiindu-se de finalizare. Modernizarea zonei va continua însă pentru că în următoarea perioadă va începe reabilitarea a șase străzi de pământ din zonă - Luceafărului, Corneliu Diaconovici, Lebedei, Arcului, Libertății și Nicolae Milescu Spătarul - contractul pentru aceste lucrări fiind deja semnat”, a declarat primarul municipiului, Astrid Fodor.

De marți, 25 aprilie circulația pe strada Macaralei revine pe sens unic. Odată cu redeschiderea străzii Strungului pe care se va circula în sens unic dinspre Calea Gușteriței spre strada Mașiniștilor, pe strada Macaralei se va reveni la circulația pe sens unic dinspre strada Oțelarilor spre Calea Gușteriței.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în această perioadă de reașezare a traficului și să respecte semnele de circulație care vor fi instalate în zonă.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Locuitor din zonă

Acum 4 ani

La Str Strungului s-a lucrat 2 ani!!! De ce așa de mult doamna Fidor? Cine face presiuni pentru așa de lungi termene?
Raspunde

das

Acum 4 ani

Las ca vin aia de la gaz si curent acus' de "repara" strada ca au "uitat" ceva pe acolo!
Raspunde

Pânzaru

Acum 4 ani

Dacă nu ști, îți spun eu: Grădinaru și Tușineanu. Pe primu-l cheamă Niculescu, sper să se ducă după el.
Raspunde

dorin

Acum 4 ani

"pista de biciclete" :)))) ma duc sa-mi desenez si eu un heliport cu creta pe balcon
Raspunde

locatar

Acum 4 ani

Deja pe strada e raliu si daca nu se pun semne cu limitare de viteza vai de capul ei de strada ....cu statie de autobuz cu o viitoare gradinita cu pista de biciclete si cu un carosabil mai ingust decat a fost (au largit trotuarele de sant aproape ca si carosabilul de mari !!!!!! )
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus