Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Tăriceanu a fost ales preşedinte al ALDE

Tăriceanu a fost ales preşedinte al ALDE

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales sâmbătă, în cadrul congresului ALDE de la Palatul Parlamentului, preşedinte al formaţiunii, cu 1.065 de voturi ”pentru” şi 29 ”împotrivă”, el fiind singurul candidat pentru această funcţie. Din echipa de conducere a ALDE mai fac parte 16 vicepreşedinţi şi 17 membri simpli, scrie Digi24.ro. Din echipa de conducere a ALDE mai fac parte 16 vicepreşedinţi: Graţiela Gravilescu, vicepremier şi ministrul a Mediului în Guvernul Grindeanu; Teodor Meleşcanu, ministru de Externe; Andrei Gerea; Varujan Vosganian; Constantin Avram; Steluţa Cătăniciu; Toma Petcu, ministrul Energiei; Ovidiu Silaghi; Alexandru Băişanu; Ioan Ţintean; Mihai Niţă; Marian Cupşa; Mircea Moloţ; Ion Cupă; Nicolae Nasta şi Dumitru Lovin.

Alte 17 persoane au fost alese în Biroul Politic Executiv al ALDE în calitate de simpli membri: Daniel Chiţoiu, Dian Popescu, Mircea Minea, Viorel Ilie, Viorel Palaşcă, Marius Popa, Ioan Ciugulea, Cornelia Negruţ, Cristian Dima, Jian Turcan, Ionel cel Mare, Florică Calotă, Ioan Lazăr, Remus Borza, Radu Cojocaru, Marius Mateescu şi Cătălin Harnagea.

La final, Tăriceanu i-a felicitat pe cei care au fost aleşi în conducerea partidului. „Cred că din ceea ce am auzit, prezentarea rapidă a rezultatelor, cei care au o bună notorietate în partid şi în afara partidului au avut un avantaj net în competiţie şi au ocupat primele locuri. Ştiu că mulţi v-aţi străduit să obţineri sprijinul lor. Nu vreau decât să vă felicit pe cei care aţi obţinut rezultate care să vă propulseze în conducerea partidului. Dacă nu suntem capabili să strângem voturi între noi, ce să ne aşteptăm să strângem voturile în afară? E un organism viu, oamenii îşi fac campanie în interior”, a mai spus preşedintele ALDE.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Marius

Acum 7 ani

Oare nu ar merita si asta si inca unul, tot unic "catindat" acelasi sfarsit precum Pingelică?Parca ii mai aproape de genocid ce fac actualii.Aia care or îmbătrânit urat si au rămas la fel de incuiati, nu au decat sa haleasca mai departe gogoșile in egoismul care ii caracterizează.
Raspunde

Ella Manu

Acum 7 ani

Talu' mana! nenea, ai vrut sa spui inca unu' sau inca una?...Ca vad ca si "altruistii" aia tineri sunt ranzosi, si desi ar cam fi vremea, se incapataneaza sa nu invete nimic din "experientele" avute...
Raspunde

spitalul de psihiatrie

Acum 7 ani

Asa partid, asa presedinte!
Raspunde

///

Acum 7 ani

Felicitari, babacule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus