Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Olguța Vasilescu: Dragnea ar putea fi preşedintele României

Olguța Vasilescu: Dragnea ar putea fi preşedintele României

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, susține că liderul PSD, Liviu Dragnea, poate deveni președintele României, după succesul programului de guvernare asumat de social-democrați. Liviu Dragnea ar putea candida la preşedinţie în 2019, spune Lia Olguţa Vasilescu. Într-o emisiune la postul public de televiziune, ministrul Muncii a declarat că liderul PSD a muncit foarte mult la programul de guvernare cu ajutorul căruia formaţiunea a câştigat alegerile.

"N-am niciun dubiu că, dacă acest program de guvernare va fi dus până la capăt, atunci putem bifa că ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului și, de ce ce nu, Liviu Dragnea ar putea să fie preşedintele României", a spus Lia Olguţa Vasilescu, conform Digi24.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sica

Acum 6 ani

Liviu Dragnea- singurul politician demn de aceasta functie, un roman adevarat, patriot si iubitor de neam, care nu ne vinde tara strainilor si vrem s-a desfinteze multinationalele si sa ne dea salarii ca muncim!
Raspunde

Ali-Baba

Acum 6 ani

Aprecieri sincere ptr. umor! Avand in vedere ca Ali-baba si cei 40 de hoti vor sa conduca tara, intrebarea care ramane este cum se va numi acea tara? Orice fumeaza femeia asta, sa dea la toata natia....
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Poate cum nu, ca între un roman si-o oaie nu-i nici o deosebire! Ascultați-ma pe mine, ca ma pricep la oi
Raspunde

zzz

Acum 6 ani

din puscarie e mai greu,...
Raspunde

Baba

Acum 6 ani

Ui ui,et la marmot invele leo socolat dans staniol.
Raspunde

Thom

Acum 6 ani

Ce glumeata e olguta-curvuta de la Craiova :) Normal ca vrea un partener de ciordeala la butoane, fufulita e cam vizata pt. multe, inclusiv vila aia de 1mil Eu + facuta dupa 1 an de primariat.
Raspunde

...

Acum 6 ani

zise litruta..dupa care dete cu capul de noptiera si zise: ce-aaaam visaaaat
Raspunde

politrucul

Acum 6 ani

Tu esti e-manuela, sau doar o inlocuiesti?
Raspunde

Luminita Casy

Acum 6 ani

Doamne fereste sa fie Dragnea presedintele tarii , nu este capabil cu nimic ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus