Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Problemele din Cartierul Arhitecților, discutate la Prefectură. Fără nicio soluție concretă

Problemele din Cartierul Arhitecților, discutate la Prefectură. Fără nicio soluție concretă

Primarul Astrid Fodor, președintele CJ - Daniela Cîmpean, viceprimarul comunei Șelimbăr - Iulia Crăciun și arhitectul Primăriei Cisnădie – Ioana Vanda Cristian s-au întâlnit vineri, 21 aprilie, la invitația prefectului Lucian Radu, pentru a discuta  problemele de infrastructură rutieră generate de dezvoltarea Cartierului Arhitecților.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectură, în cadrul întâlnirii au fost analizate posibilitățile de extindere și dezvoltare a infrastructurii rutiere în această zonă, riverană drumului județean DJ 106C, aparținând de orașul Cisnădie.

"În cadrul întâlnirii de lucru s-au discutat și problemele deosebite create de aglomerarea traficului rutier pe Calea Cisnădiei, în zona intersecțiilor cu străzile Siretului și Gheorghe Dima din Sibiu. Inspectorul șef al IPJ Sibiu – comisar-șef de poliție Costel Giurcă și adjunctul său – comisar-șef de poliție Lucian Tarnu au propus soluții de fluidizare a traficului atât pentru municipiul Sibiu, cât și pentru orașul Cisnădie și comuna Șelimbăr. Acestea urmează să fie analizate de specialiștii în domeniul managementului rutier, pentru a se adopta cea mai eficientă soluție", transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

hai-hui

Acum 5 ani

Frectie la un picior de lemn. Or sa mai puna un semafor probabil, de data asta pe camp, sa nu se aglomereze turmele de oi!
Raspunde

gigi

Acum 5 ani

de curiozitate.. de ce Tursibul face legatura cu Promenada Mall (cu locatie in Selimber) si nu face pe Calea Cisnadiei cu Cimitirul/ partea dreapta (in directia CIsnadie) care apartine teritorial tot de Sibiu? Alte interese la mijloc?
Raspunde

...

Acum 5 ani

pai daca baga tursibul autobuz pe acolo nu face decat o cursa pe zi. ar face treaba doar daca ar baga elicopter.
Raspunde

Baba

Acum 5 ani

Daca stai mult in spatele lu' SB-13-ZEN ajungi in Nirvana inainte de termen.Vezi ca ti s-o incins subooferu' copchile;sa nu-ti ia polishu!
Raspunde

Alex

Acum 5 ani

las ca vine sb-60-alf si se baga in fata ca sa ne salveze pielea. atat il duce capu numa...
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

daca a participat si Fodor la intalnire eu nu ma mir ca nu s-a gasit nici o solutie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus