Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
1°C

Bărbat condamnat în Franța pentru agresiune sexuală asupra unui minor, reținut de polițiștii sibieni

Bărbat condamnat în Franța pentru agresiune sexuală asupra unui minor, reținut de polițiștii sibieni

Un bărbat de 53 de ani din Bazna, ce a fost condamnat în Franța la doi ani de închisoare cu detenție pentru săvârșirea a două infracțiuni de agresiune sexuală asupra unui minor, a fost prins ieri de către polițiștii sibieni.

"Bărbatul era urmărit internațional în baza mandatului european de arestare emis de autoritățile judiciare franceze, din cuprinsul căruia reiese că a fost condamnat la 2 ani închisoare cu detenție de Tribunalul Corecțional din Saint Etienne – Franța, pentru săvârșirea a două infracțiuni de agresiune sexuală asupra unui minor", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Persoana solicitată a fost prezentată în data de 26.04.2017 Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, iar în aceeași zi a fost prezentată Curții de Apel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, fiind emis în acest sens mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile.

Comentarii

1 comentarii

Cisnadian fara acte

Acum 4 ani

Mno, asta-i motivu' pentru care tiganului nu trebuie sa-i spui cioara...ca se supara si "zboara"!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus