Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Mergeți cu trenul la mare? Aveți toate șansele să stați în picioare

Mergeți cu trenul la mare? Aveți toate șansele să stați în picioare

CFR Călători a vândut bilete peste limita maximă la mai toate trenurile care duc spre litoral, în minivacanța de 1 mai. Sibienii care merg la mare cu trenul nu au o variantă directă, dar au mai multe variante de legătură. Totuși, cele mai convenabile, cu legătură din București, sunt vândute deja în proporție de peste 100%.

Trenul care pleacă din Sibiu în dimineața zilei de 28 aprilie, la ora 5 și ajunge în București la ora 11.25 are ca variantă de legătură Inter-regio 1585 spre Constanța, care ajunge la mare la ora 16.28. Aproape 97% dintre bilete sunt vândute deja, până la ora publicării acestei știri (15.45).

Dacă plecați din Sibiu la 10.32 dimineața și schimbați în Gara de Nord, trebuie să fiți pregătiți să stați pe culoar, pentru că IR1985 spre Constanța este deja ocupat în proporție de 105,3%. Nici dacă schimbați în Brașov nu puteți fi siguri de un loc pe scaun, pentru că IR1635 are peste 103% dintre bilete vândute deja. Trenul care pleacă la 16.03 din Sibiu, cu legătură din Simeria, Deva, Ilia sau Săvârșin are un grad de ocupare de 107,5%.

Trenurile sunt suprasolicitate, cu toate că CFR a suplimentat locurile spre litoral. "În perioada 28 aprilie – 1 mai 2017 vor fi puse în circulație trenuri suplimentare iar față de graficul de circulație obișnuit capacitatea de transport va crește cu peste 8000 de locuri. Capitala și orașele din țară: Baia Mare, Beclean pe Someș, Brașov, Arad, Petroșani, Târgu Jiu, Craiova, Iași, Vaslui, Suceava Nord, Timișoara Nord,  Drobeta Turnu Severin etc. vor fi conectate cu Litoralul prin trenuri directe, până la/de la Mangalia", se arată într-un comunicat din partea CFR Călători.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Baba

Acum 7 ani

Corectez titlul :Aveti toate ''sansele'' sa stai in picioare.Stiu,e vina mea: m-am obligat sa va trimit DEX-u' si DOOM-u' da' a fost coada la pensii,la apala gaz,,la librarie,la ghilimele..ce stiti voi?Chiar,ce stiti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus