Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

Fotografii clubului Orizont expun în Argentina

Fotografii clubului Orizont expun în Argentina

Sibiul este prezentat ȋn Argentina ȋn imagini prin obiectivele a patru fotografi sibieni. Expoziția intitulată ”Sibiu – imagenes de sus tesoros arquitectonicos y cultura” (”Sibiu – imagini ale bogățiilor arhitecturale și culturale”) reunește 37 de imagini atent selecționate și realizate de Fred Nuss, Radu Stănese, Daniel Bălțat și Louis Guermond – membri ai Fotoclubului Orizont Sibiu.

Parteneriatele internaționale realizate de Fotoclubul Orizont au oferit șansa promovării artiștilor romȃni și a imaginii Sibiului peste hotare. Cultura reprezentativă Sibiului cu valorile ei poate fi admirată ȋn cadrul expoziției ȋncepȃnd de joi, 27 aprilie 2017, ȋn ȋncinta Muzeului Lucas Braulio al orașului Posadas din Argentina. Expoziția a fost inițiată de artistul plastic și profesor universitar la Universitatea Misiones din Argentina - Bernardo Neumann și de Liliana Popescu, director al Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

fotoclub orizont 2

”De peste 35 de ani, Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu a promovat excelența ȋn fotografie, oferind publicului din Romȃnia șansa de a admira cele mai noi și valoroase creații fotografice de pe mapamond. De această dată, suntem mândri pentru că avem oportunitatea de a bucura ochii iubitorilor de frumos de peste hotare cu creațiile artiștilor fotoclubului, lansȃnd totodată invitația de a vizita România și atelierele artiștilor expozanți”, au declarat organizatorii sibieni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus