Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Filarmonica de Stat Sibiu a primit un premiu de excelență

Filarmonica de Stat Sibiu a primit un premiu de excelență

Filarmonica de Stat Sibiu a primit - din partea Operei Comice pentru Copii București - o diplomă de excelență pentru parteneriatul constant în organizarea de evenimente comune. 

Gala a avut loc vineri, 28 aprilie și au fost premiați și regizorii care au pus în scenă cele mai frumoase spectacole pentru copii pe parcursul ultimilor trei ani.

„Opera Comică pentru Copii face cel puțin două vizite pe an într-un oraș minunat unde publicul ne primește cu aplauze. Fie că este vorba de Casa de Cultură Sindicatelor, sala Teatrului Radu Stanca sau Sala Thalia, Filarmonica de Stat Sibiu organizează spectacolele noastre, ne invită de fiecare data în festivaluri, iar anul acesta – în premieră – Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu dirijată de Constantin Adrian Grigore va participa la Gala de Balet și Operă din Parcul Herăstrău”, a precizat Emil Pantelimon, director de comunicare al Operei Comice pentru Copii.

diplioma OCC

„Dorim ca publicul nostru, care este membru de onoare al Operei Comice pentru Copii, să spună tuturor că aici se întâmplă un miracol care vă este la îndemână și vă așteaptă să ne bucurăm împreună. Vă iubim și vă mulțumim că ne sunteți alături!”, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru pentru Copii.

În cadrul Galei Operei Comice pentru Copii de vineri 28 aprilie 2017, au mai fost premiați realizatori care au pus în scenă cele mai frumoase spectacole pentru copii pe parcursul ultimilor trei ani: regizorul Cristian Mihăilescu, compozitorul Marius Țeicu, regizoarea Antoaneta Cojocaru, violoncelistul Anton Niculescu, regizoarea Gabriela Dumitru, scenografa Bogdana Pascal și coregrafii Corina Dumitrescu, Mihai Babușka, Jaqueline Bratu și Cătălin Caracaș.

Următorul proiect comun este un eveniment în Parcul Herăstrău (București) în data de 3 iunie 2017 la care, alături de artiștii Operei Comice pentru Copii, va participa Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu. Opera Comică pentru Copii va fi prezentă și anul acesta în cadrul proiectul ”Sibiu Opera Festival” cu spectacolul ”Directorul de teatru”, de W.A.Mozart, specatcol ce a avut premiera sâmbătă 29 aprilie 2017.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus