Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Marea Coadă de pe Valea Oltului are pagină de facebook

Marea Coadă de pe Valea Oltului are pagină de facebook

Coloanele de pe Valea Oltului au și pagină de facebook. Șoferii care stau și așteaptă pe DN7 își pot bifa locația într-un mod ironic: pot împărtăți cu toți prietenii că se află în Marea Coada De Pe Valea Oltului - Viaductul Carligul Mic.

Este o pagină creată anul trecut de un șofer nemulțumit, nevoit să aștepte mai multe ore din cauza lucrărilor din zona viaductului de la Cârligul Mic. De atunci, aproape 30 de șoferi au bifat că se află în Marea Coadă. Cele mai recente postări datează din luna decembrie, când trecătorii au stat cu orele pe DN7, între Vâlcea și Sibiu.

Spre exemplu, o postare din luna octombrie anunță "cozi pe zeci de km. Durata asteptare peste 2h - pe sensul Sibiu-Valcea coada incepe la intre Proeni si Brezoi - pe sensul Valcea-Sibiu coada incepe intre Calimanesti si Caciulata. Varianta ocolitoare pt camioane complet blocata la intrarea in Jiblea".

Pagina se va reactiva, probabil, începând de astăzi, când reîncep lucrările la viaductul din județul Vâlcea, iar circulația va fi dirijată pe un singur sens.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Tepes

Acum 6 ani

Faceti voi feisbucilor lucrarile
Raspunde

Ion cacat

Acum 6 ani

Gura, cioara drecului!! Nu mai lua numele Domnitorului in desert si schimba-ti numele!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus