Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
22°C

Turnul Sfatului lansează cea mai mare platformă de locuri de muncă din Sibiu

Turnul Sfatului lansează cea mai mare platformă de locuri de muncă din Sibiu

Într-un oraș ca Sibiul, în care șomajul este aproape inexistent – conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, și unde aproape jumătate dintre angajați își caută an fiecare an un job mai bun – potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă, piața locurilor de muncă este una foarte dinamică și proactivă. Turnul Sfatului și-a propus să ofere atât angajatorilor cât și celor interesați de un job o platformă specializată unde cererea și oferta să se întâlnească.

Platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca reprezintă un instrument modern, ușor accesibil și optimizat pentru utilizarea zilnică. Orice companie, societate comercială sau instituție publică poate adăuga acum un anunț de angajare într-un timp foarte scurt și oricine este interesat de un loc de muncă îl poate găsi în funcție de domeniul de interes sau aria de specializare.

Datele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, județul Sibiu este pe locul doi în țară, după Capitală, în ultimele șase luni, la numărul de locuri de muncă vacante, cu o cifră constantă de peste 2000 de job-uri în aproape fiecare săptămână. Folosind www.turnulsfatului.ro/locuridemunca angajatorii își pot publica anunțurile în câteva minute.

Online, anunțurile de angajare nu sunt doar vorbe în vânt

La târgurile private de cariere organizate în ultimul an în Sibiu, cea mai mare partea vizitatorilor o reprezintă persoane care au deja un serviciu și sunt interesate să se dezvolte în carieră sau să-și găsească o slujbă mai bine plătită. Acum pot face asta pe www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, unde cu un simplu click și folosind cuvintele cheie au șansa de a găsi exact anunțurile din aria lor de interes.

locuri de munca

www.turnulsfatului.ro/locuridemunca fructifică experiența în comunicare, traficul și influența publică pe care o are deja www.turnulsfatului.ro, bucurându-se totodată de bază de utilizatori existentă a portalului turnulsfatului.ro, concentrată în proporție de aproape 90% în zece județe ale României.

Online, anunțurile de angajare apar în câteva minute. Nu zile

În prezent, cu excepția mijloacelor de comunicare obișnuite ale AJOFM Sibiu, cele mai multe anunțuri de angajare ajung în presa scrisă, fără a fi targetate către un public țintă. Spre deosebire de canalele tradiționale de print, www.turnulsfatului.ro/locuridemunca are un preț mult mai competitiv și asigură o prezență mult mai îndelungată ofertei dumneavoastră. Pachetul minim include o prezență pe o perioadă de șapte zile, pentru aproximativ același preț cu cel al unui anunț distribuit prin canalele tradiționale de print.

locuri

Un alt avantaj față de anunțurile tipărite este faptul că în termenul stabilit al prezenței anunțului pe platforma noastră, anunțul poate fi actualizat sau modificat, fără costuri suplimentare. Anunțurile dumneavoastră pot fi multimedia: însoțite de galerie foto și/sau de imagini video.

Online, îți iei o grijă de pe cap cu anunțurile de angajare

Nu în ultimul rând, impactul platformei noastre în mediul online se bazează nu numai pe cei aproximativ 250.000 de utilizatori unici/lună, care generează un milion de afișări/lună, ci vine la pachet cu un mediaplan care asigură o prezență puternică prin numeroase alte mijlocare de comunicare pe plan local.

lucir de munc

Principala deosebire dintre www.turnulsfatului.ro/locuridemunca și alte platforme de recrutare on-line dezvoltate la nivel (inter)național este aceea că asigură un punct de întâlnire între nevoile companiilor locale în materie de resurse umane, cu cele ale forței de muncă locale în căutarea unor oportunități mai bune.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus