Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Agenția Teatrală de pe Bălcescu se mută la TNRS pentru 10 zile

Agenția Teatrală de pe Bălcescu se mută la TNRS pentru 10 zile

Dacă doriți să vă cumpărați bilete la teatru sau pur și simplu vreți să vă informați despre anumite spectacole, trebuie să știți că nu o veți mai putea face de la Agenția Teatrală. Pentru următoarele zece zile, începând de marți, 9 mai, aceasta își va muta sediul în foaierul Teatrului Național „Radu Stanca”.

„În scopul amenajării spațiului de pe str. Nicolae Bălcescu nr. 17, Agenția Teatrală își mută de astăzi, 9 mai, sediul, timp de zece zile, în foaierul Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, bvd. Corneliu Coposu nr. 2”, transmit reprezentanții TNRS.

Programul după care agenția funcționează în incinta naționalului sibian este același: marți – sâmbătă de la ora 11:00 la ora 18:00, duminica de la 10:00 la 14:00, iar luni închis. Singura modificare constă în faptul că nu se pot face tranzacții cu cardul.

Foto

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Expertarom, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8 și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus