Luni,
05.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Aproape 1300 de joburi disponibile în Sibiu. Pe turnulsfatului/locuridemunca aplici cel mai ușor

Aproape 1300 de joburi disponibile în Sibiu. Pe turnulsfatului/locuridemunca aplici cel mai ușor

Datele furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu arată că în această săptămână există scoase spre ocupare 1297 de locuri de muncă, ceea ce plasează județul nostru pe locul patru în România.

În acest moment există 3996 locuri de muncă vacante în București, 2.306 în Prahova, 1507 în Arad și 1297 la Sibiu. Suntem urmați în clasament de județul Timiș cu 1179 joburi și Iași cu 738.

”Din totalul locurilor de muncă oferite 191 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume:  administrator, analist calitate, asistent contabil, director vânzări,  inginer software, inginer producţie, inginer textile pielărie, logistician gestiune flux,  manager proiect, medic medicină generală, programator, redactor, recepţioner hotel, specialist achiziţii,  şef birou, etc., în timp ce 1.196 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii”, arată reprezentanții AJOFM Sibiu, într-un comunicat de presă.
RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum sunt doar câteva dintre firmele sau instituțiile care fac angajări în acest moment. Cea mai simplă modalitate pentru a vizualiza fiecare slujbă în parte, oferită de companiile menționate mai sus, este pe platforma turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Platforma de locuri de muncă lansată de Turnul Sfatului este cea mai ușoară și rapidă modalitate de a-ți găsi un job bun în Sibiu. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.turnulsfatului.ro/locuridemunca și cu un simplu click CV-ul tău a ajuns direct la angajator.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă tot ce trebuie să faci este să intri pe www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, unde poți selecta direct localitatea care te interesează, ori poți introduce un cuvânt cheie din domeniul tău de interes. De asemenea, poți vizualiza direct pozițiile disponibile în acel moment. Când găsești ce cauți, cu un simplu click poți vedea fotografii de la viitorul tău loc de muncă, clipuri video în care este descrisă activitatea și la fel de ușor îți poți trimite CV-ul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus