Marţi,
07.02.2023
Innorat
Acum
-13°C

Dispută Grindeanu – Turcan. Cine este ipocrit

Dispută Grindeanu – Turcan. Cine este ipocrit

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit săptămâna trecută despre legea salarizării unice promovată de social – democrați spunând că este ”o mare păcăleală”. Ea a precizat că PNL va rescrie legea salarizării unitare explicând că liberalii vor veni cu un proiect care ”să aibă la bază câteva principii absolut necesare pentru ca orice proiect care aduce în discuţie salarizarea unitară în sistemul bugetar să rezolve problemele din sistemul public de salarizare”.

Premierul Grindeanu a vorbit ieri despre această declarație, acuzând-o de ipocrizie, atâta timp cât aduce critici măsurilor guvernamentale doar ”de dragul de a critica”.  Premierul a subliniat că toate criticile constructive le analizează, dar i-a îndemnat pe parlamentarii din opoziţie ”în frunte cu doamna Turcan, să iasă din ipocrizie”. ”Eu înţeleg că la cei din opoziţie şi nu doar, există aşa un cor care îşi arată non stop îngrijorarea – nu-i un lucru rău. De fiecare dată când există o critică de tip constructiv, eu o percep în modul acesta, o analizez şi eu şi colegii mei şi îi îndemn pe toţi să facă acest lucru, dar când critici de dragul de a critica şi că înţelegi că nu e bine să mărim slariile medicilor, profesorilor... nu mai înţeleg. Atunci ar trebui aceşti domni, în frunte cu doamna Turcan, să vină în faţa românilor şi să spună că nu sunt de acord cu măririle salariilor medicilor şi profesorilor pentru că altfel este o ipocrizie din care îi îndemn să iasă. Să fie constructivi, să vină cu amendamente constructive în Parlament când se va discuta această lege, nu doar să critice de dragul de a critica”, a spus premierul al o emisiune a postului de televiziune Antena3.

Astăzi a venit replica Ralucăi Turcan. ”Văd că dl. Grindeanu are mari probleme în a înțelege ce înseamnă, de fapt, ipocrizia, ori a ajuns în faza ei cronică. Mai rămâne să ne spună că din cauza noastră, a Opoziției, nu se poate concentra el la guvernare, întrucât nu-i este suficientă majoritatea. Cine îl mai poate înțelege pe neînțelesul domn Grindeanu, care nu e în stare să-și coordoneze proprii miniștri și își scuză toate gafele apelând la veșnicul «probleme de comunicare».  Potență guvernamentală, nu glumă... Agamiță Dandanache era totuși un personaj într-o scenă comică, dl. Grindeanu însă este doar un personaj trist, dezamăgitor, în fruntea Guvernului unei țări”, a spus Turcan.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cl. Anul Politic

Acum 5 ani

După ce a fugit din Botoșani la Sibiu, după ce a fugit de la PDL la PNL ca să rămână la putere, fosta prietenă a Elenei Udrea ne dă lecții de moralitate. Dar mai lasă-ne odată, că ne-ai plictisit !
Raspunde

John Doe

Acum 5 ani

Ghici ciupercă cine-i ipocrită
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus