Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Viorel Arcaș a demisionat. ”Am investit toată încrederea într-o nouă generație de politicieni”

Viorel Arcaș a demisionat. ”Am investit toată încrederea într-o nouă generație de politicieni”

Senatorul PSD Viorel Arcaș s-a ținut de cuvânt și a demisionat din funcția de președinte al organizației PSD Mediaș, pentru a face loc tinerilor, după cum scrie în demisie. ”Se realizează acum un schimb de generații, deziderat căruia m-am dedicat de o lună, dar care a început să se contureze cu adevărat înaintea alegerilor locale din 2016. M-am străduit și am investit toată încrederea într-o nouă generație de politicieni medieșeni, de la care personal am așteptări pe măsura eforturilor mele, dar și a exigențelor și standardelor politice actuale”, scrie Arcaș în demisia înaintată conducerii organizației județene a partidului.

Arcaș va rămâne în partid, având calitatea de membru al PSD Mediaș, senator de Sibiu și membru al Biroului Politic Județean, datorită faptului că este parlamentar.

Arcaș a trimis la jumătatea lunii martie un mesaj conducerii organizației municipale Sibiu să facă același lucru.”Dacă alții vor să ia exemplul organizației din Mediaș, îl pot lua, nu-i oprește nimeni. Exemplul l-am spus de mult cu ce urmează. Îl vor avea în curând, nu-i o problemă. Ei (n.r. Organizația municipală PSD Sibiu) ar trebui să ia exemplul prima oară, mă gândesc. Doar de la municipiu la municipiu se poate lua exemplul. Eu am încercat de mult timp să fac o echipă nouă, nimeni nu-i veșnic”, a spus Viorel Arcaș pentru Turnul Sfatului.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

****

Acum 6 ani

Felicitari domnule senator!!! Din pacate pentru Sibiu , daca va ramane Suditu nu se va schimba imaginea psd-ului cu nimic
Raspunde

Balena Rosie

Acum 6 ani

Asa **** ****** bine Ciuma rosie pana faci bube...
Raspunde

Radu

Acum 6 ani

Imaginea coniacului in Sibiu,respectiv, Suditu nu avea ce cauta de mult in fruntea unei organizatii politice, mai ales la un partid mare cum este psd-ul.
Raspunde

Un votant PSD

Acum 6 ani

Pacat ca Suditu & Cindrea cred ca sunt eterni. Multumesc domnule Senator pt dovada de onoare demonstrata.
Raspunde

un sas

Acum 6 ani

Arcas a votat in todeauna in parlament protejarea coruptilor fara a intreba alegatorii din Medias.A promis rezolvarea centurii . Nu prea a facut multe pentru Medias .Era si timpul sa m-ai lase si pe altii la ciolan...
Raspunde

Viorel Arc Cash

Acum 6 ani

Se muta la Bucuresti si asteapta postul promis la Curtea de conturi. Ipocrizia cu schimbarea de generatii e de 2 lei... PSD Medias e varza. Nu o sa ne fie dor de tine
Raspunde

Mihai Popescu

Acum 6 ani

Senatorul 0!! Bine ca a plecat!!! A avut 0 proiecte pentru Medias!! Doar pentru buzunarul sau.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus