Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Transilvania Tattoo Expo 2017 - 26-28 mai

Transilvania Tattoo Expo 2017 - 26-28 mai

Asociația Transilvania Tattoo Club dorește să reunească în continuare mari artiști tatuatori din lume, așadar revine și anul acesta cu Transilvania Tattoo Expo. Convenția se află la a 9a ediție și va avea loc în perioada 26-28 mai la Casa Armatei din Sibiu.

Scopul evenimentului este același edițiilor precedente și anume acela de a promova Sibiul ca fiind un oraș moden și tolerant cu noile forme de exprimare artistică dar și informarea și educarea publicului privind arta corporală. Transilvania Tattoo Expo oferă vizitatorilor ocazia de a vedea cum se execută un tatuaj, posibilitatea de a interacționa cu artiștii tatuatori precum și cu pasionații acestei forme de artă însă și posibilitatea de a se tatua la unul dintre artiștii prezenți în cadrul conveției.

Nu mai puțin de 50 de tatuatori din Statele Unite ale Americii, Spania, Mexic, Danemarca, și alte țări vor participa anul acesta în cadrul convenției iar printre marii artiști participanți se numără Robert Hernandez, Iker ”Don Fat” Ruiz, Liorcifer, Benjamin Moss, Maximo Lutz, Victor Policheri și mulți alții. „Totuși, una din vedele acestei ediții este chiar invitatul nostru special, și anume Yall Quiñones, portoricanul cunoscut și sub numele de Yallzee, care este un colecționar de tatuaje cunoscut în întreaga lume”, spune Ovidiu Popârțan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

Nici anul acesta nu vor dispărea din peisaj motocicletele customizate și cele de epocă, pe parcursul celor trei zile de convenție publicul va putea admira o serie de modele create de către constructori români și străini. Pe lângă expoziția de motociclete vor mai avea loc expoziții de picture grafică și seminarii de tatuaje.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus