Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Desenele copiilor pot ilustra paginile unei reviste sibiene

Desenele copiilor pot ilustra paginile unei reviste sibiene

Desenele și picturile copiilor cu vârste între 5 și 12 ani pot apărea printre paginile revistei Capital Cultural. Însă nu înainte de a fi expuse în foaierul teatrului Gong. Cu ocazia zilei de 1 iunie, acolo se va organiza o expoziție pe tema „Joc și joacă”, pentru care poate trimite oricine o lucrare. 

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu și Asociația Capital Cultural sunt organizatorii acestei expoziții de desene şi picturi pe tema „Joc şi joacă”, iar celor mai reușite desene înscrise pentru expoziție vor ilustra conținutul numărului 8 al revistei Capital Cultural . Cel mai apreciat va deveni coperta acestui număr dedicat lumii copiilor.

„Apelul este deschis copiilor şi părinților deopotrivă, întrucât prin această invitație ludică dorim ca ei să interacționeze creativ şi să descopere împreună jocul ca metodă de explorare artistică. Creațiile artistice participante trebuie să ilustreze tema jocului din perspectiva copiilor, în varii domenii precum teatrul, literatura, dansul şi muzica, cinematografia, sportul şi școala ca spațiu de joacă”, transmit reprezentanții Teatrului Gong.

La această provocare poate participa orice copil cu vârsta cuprinsă între 5 – 12 ani, cu o singură creație individuală, realizată pe hârtie sau pânză, de orice dimensiune, prin orice tehnică preferată. Lucrările se predau în perioada 15 – 29 mai, la Agenția de Bilete din incinta Teatrului Gong (str. Alexandru Odobescu nr. 4), conform programului: luni, marți – închis, miercuri, joi, vineri – 11:00 – 18:00, sâmbătă – 10:00 – 18:00, duminică – 10:00 – 14:00. Este obligatoriu ca fiecare lucrare înscrisă să aibă pe verso menționat numele copilului, vârsta acestuia şi un număr de telefon pentru contact.

Toate creațiile artistice înscrise vor fi expuse în foaierul Teatrului Gong, în cadrul unei expoziții ce va putea fi vizitată în perioada 1 – 5 iunie. Accesul la expoziție este gratuit şi recomandat publicului de orice vârstă ce vrea să scape de cotidian prin joc şi joacă.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus