Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

30% în plus la salariu pentru 45.000 de aleși locali

30% în plus la salariu pentru 45.000 de aleși locali

Preşedintele Klaus Iohannis a promuldat, marţi, Legea pentru aprobarea OUG 9/2017 prin care indemnizaţiile consilierilor locali şi judeţeni, primarilor şi viceprimarilor şi preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene sunt majorate cu 30%. Conform unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, citat de News.ro, şeful statului a semnat Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum şi pentru  modificarea şi completarea unor acte normative.

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 9/2017 a fost adoptat în 25 aprilie de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, cu 212 voturi „pentru”, 33 de voturi „împotrivă” şi 8 abţineri.

De salarii mai mari cu 30% vor beneficia peste 45.000 de aleși locali: primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene, dar și consilieri locali și județeni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 6 ani

Parca-i aud peste vreun an cum se plang de aceasta "leafă mizeră"
Raspunde

azr - 1918

Acum 6 ani

E destul de indecent ca după ce ai CERUT votul să fii primul la creşteri cu 30% a venitului ; în economia de piaţă i se spune angajatului " dacă nu - ţi convine pleacă !" În primitivismul locului nu avem aleşi ci stăpâni : psd a propus şi toţi au votat . Cu această ocazie creşte şi apetitul de vot . Zadarnic nu promulga preşedintele ,parlamentul o retrimitea în aceeaşi formă .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus