Sâmbătă,
18.05.2024
Partial Noros
Acum
10°C

Compania TAKATA face angajări la Sibiu: electricieni, confecționeri, muncitori necalificați

Compania TAKATA face angajări la Sibiu: electricieni, confecționeri, muncitori necalificați

Compania TAKATA, unul dintre producătorii globali principali de sisteme auto de siguranță, cu o cifra de afaceri de aproape 3.455 miliarde de euro și cu peste 12.600 de angajați numai în Europa, face angajări în această perioadă la Sibiu.

Compania recrutează mai multe categorii de personal, de la muncitori necalificați până la auditori de produs.

”Fiind un partener competent și de încredere al industriei auto, proiectăm, dezvoltăm și producem sisteme și componente pentru siguranța auto. Portofoliul nostru constă în volane, airbag-uri, centuri de siguranță, componente de plastic, scaune auto pentru copii, electronice și senzori”, arată reprezentanții companiei.
Cei interesați să afle mai multe informații despre posturile disponibile: electrician, confecționer, muncitor necalificat sau auditor de produs, pot găsi detalii referitoare la cerințe sau beneficiile oferite pe platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Persoanele care vor să aplice trebuie să știe că își pot trimite CV-urile pe e-mail la adresa: [email protected], sau personal la adresa : str.Florian Rieger, nr. 3. Este important să specificați pe CV postul pentru care aplicați.

www.turnulsfatului.ro/locuridemunca este cea mai mare platformă online de locuri de muncă din Sibiu. Aici găsești sute de joburi actualizate în fiecare zi, dedicate pieței forței de muncă din Sibiu.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Dumitru

Acum 6 ani

Foarte bine ca au oamenii de lucru! Salariile tot bataie de joc sunt??? Munca multa, de calitatate (ca la nemti), rasplata ca la chinezi...
Raspunde

sibian30

Acum 6 ani

www.turnulsfatului.ro/locuridemunca. aceasta pagina nu exista eroare 404 !
Raspunde

BOLNAVOAIA-VASU. MIHAI

Acum 6 ani

Îmi doresc un loc de muncă la TAKATA !
Raspunde

Vacariu sergiu Dumitru Ioan

Acum 6 ani

Doresc angajare la dumneavoastră la takata mă numesc Sergiu.
Raspunde

Onofrei Estera

Acum 6 ani

Bună dimineața asi dori un loc de muncă la Galata va rog ceva la ambalare mulțumesc mult
Raspunde

Georgescu

Acum 5 ani

Bătaie de joc cu salariile la muncitori. Trebuie sa muncești toată luna sa îți iei încadrarea. Rușine.
Raspunde

tobias ilie

Acum 4 ani

bunaziua doresc o angajare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus