Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Ariel se transformă pentru ultima dată din sirenă în om, la Gong

Ariel se transformă pentru ultima dată din sirenă în om, la Gong

Ultimele reprezentații ale spectacolului „Fetița și marea” de la Teatrul Gong vor avea loc în acest weekend. Astfel, sâmbătă, 27 mai, de la orele 11:00 și 18:00 și duminică, 28 mai, de la 11:00, Ariel va urca pentru ultima dată pe scenă.

„Fetița și Marea” este o adaptare după basmul „Mica sirenă” de Hans Christian Andersen. Publicată pentru întâia oară în 1837, povestea lui Ariel impresionează în continuare prin forța nemărginită a dragostei acesteia față de oameni. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu creează un univers fascinant, plin de emoții, în adâncul mărilor. Creat de Monica Baldea, pe muzica lui Florin Grigoraș, spectacolul de la Sibiu se joacă atât cu actori la vedere, cât și cu păpuși. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani

Intrarea publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta între orele 10:00 - 18:00, duminica între orele 10:00 - 14:00 sau online prin teatrulgong.ro și eventim.ro sau în rețeaua Orange și Librăria Humanitas din Sibiu. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus